Susan Törnqvist

Livet med barn & att välja rätt barnförsäkring

Inlägget är i annonssamarbete med Gjensidige

Så blev man förälder, oändlig lycka men också en hel del oro! Förstår ni vad jag menar då? Dom där överväldigade känslostormarna man känner som förälder. Sömnlösa nätter, oro, det här med att lära känna en ny människa & all eftersom dom växter ställas inför nya utmaningar & situationer. Inte tala om första tiden som nybliven förälder. Det är en tid full av känslor, nya upplevelser, sömnlösa nätter & i mitt fall en hel del tårar och oro för att det lilla livet skulle sluta andas. Jag vet att jag kollade om Thyra andades säkert 100 gånger innan jag själv fann ro att somna på kvällarna. Känner ni kanske igen er? Den där oron samtidigt som allt är helt nytt och ovisst?

Jag har varit mamma i 5,5 år och allt eftersom barnen växer & blir större möts man av nya oros moment, nya främmande situationer där man som förälder inte alltid vet hur man ska agera. Man får kanske som oss fler barn och ställs på nytt inför en helt ny situation med en ny familjemedlem. Samtidigt som allt detta givetvis är helt underbart så är det inte alltid helt lätt. Det har inte alltid jag tyckt iaf. Har ni det?

Föräldraskapet är verkligen helt fantastiskt och bland det absolut bästa i livet, men nej det är ju faktiskt inte alltid helt enkelt. Men visste ni att det faktisk finns möjlighet att genom välja barnförsäkring hos Gjensidige få ett unikt Måbra-stöd som förälder. Ett stöd som syftar till att stötta föräldrar under hela föräldraskapet, genom alla dess olika faser stort som litet. Helt ärligt hur fantastiskt är inte det?! I Måbra stödet erbjuder Gjensidige obegränsad professionell vägledning på telefon med en socionom på Falck Healthcare kring bland annat ditt barns beteende, sociala utveckling, relationer och andra funderingar kring föräldraskapet. Dessa samtal avgör sedan om ni behöver ytterligare stöd och vägledning av en psykolog, psykoterapeut, jurist eller ekonom, i det fallet ingår också 10 träffar med exempelvis en psykolog. Det här tycker jag är helt fantastiskt bra! Tänk att få all den hjälp man behöver som förälder genom sin barnförsäkring. Så otroligt bra tycker jag som mamma till tre barn mellan 5-0 år.

Ni kanske förstår varför Gjensidige har en av Sveriges bästa barnförsäkringar som är topprankad av Konsumenternas försäkringsbyrå, efter att ha läst det ovannämnda.

Gjensidige är som jag berättat för er tidigare ett försäkringsbolag. Nordens tredje största faktiskt som jobbat med försäkringar i över 200 år. Inte illa va?! Hos Gjensidige finns faktiskt alla försäkringar man som familj kan tänkas behöva. Hem, bil, olycksfall, gravidförsäkring och barnförsäkring med mera. Hur bra?!

Om ni är nyfika på Gjensidige och deras fantastiska barnförsäkring så tycker jag ni ska läsa mer om Gjensidige HÄR(länk)

Kramar ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.