Susan Törnqvist

Jag gjorde det jag behövde

Hej fina,

Jag gjorde det idag, jag lyssnade på kroppen och struntade i alla måsten jag egentligen behövde göra och gjorde ingenting. En dag på soffan men M just ni sovandes i min famn, precis det min kropp skrek efter i morse. Kände direkt när jag vaknade att kroppen bara skrek, du vet när man känner att det är för mycket och tillslut så blir hjärnan helt överkokt. När man glömmer saker jag annars har stenkoll på, huvudvärken kommer och kroppen inte riktigt hänger med. Känner ni igen känslan?

Så imorse kände jag att jag måste lyssna på kroppen annars kommer detta bli så mycket värre. Det var dags att ta ett steg tillbaka innan det är försent och istället för att bara nosa på den där väggen, stå med huvudet på andra sidan & inte veta hur jag ska ta mig därifrån. Så det var exakt det jag behövde och så skönt. En promenad till föris & hämta tjejerna på föris och så tar jag alla måsten en annan dag. Känns som bästa beslutet helt klart. För att ladda batterierna och ha ork kvar till att vara det viktigaste av allt, mamma. Förstår ni vad jag menar?

På tal om något helt annat så är ni så många dom önskar att jag delar lite reccept på maten jag lagar och vill ha lite tips på mat. Gud tycker själv det är en halv omöjlighet att komma på ibland. Men kanske kan det vara ett kul återkommande inlägg att varje vecka bjuda på några snabba lättlagade middagar? Vad tror ni är söndagar en bra dag för ett sånt inlägg? Eller har ni andra tankar? Hade ni ens gillat ett sånt inlägg? Är det något ni hade gillat? Kan ni inte snälla trycka på hjärtat om det är något ni hade uppskattat?♥️ så vet jag om det är hiss eller diss😊

Ta nu hand om er mina favoriter!

Kram♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.