Susan Törnqvist

Ikea hack Ivar, podd inspelning & youtube

Hej finisar,

Det här med Ikea hack, i helgen hackade jag det här Ivar skåpet. Men mer om det lite senare.

Hoppas ni haft en fin helg! Jag har maxat jobb med familje mys & släktkalas. Faktiskt också spelat in mitt första youtube klipp, återstår om det ens blir nått av det när jag får se kvalitén sen men det blev ett på just det här Ikea hacket så får vi se om det får se dagens ljus eller ej. Så svårt det där, får alltid sån prestations ångest. Men tänker att i höst så händer det, youtube nästa. Ett klipp i veckan känns lagom, daglig uppdatering på insta och bloggen ja men 5 gånger per vecka kanske. Jag känner att jag måste hitta någon balans med, så svårt. Ibland känner jag att jag är där med näsan och nosar i väggen men lika snabbt som jag är där kan jag också återhämta mig om jag bara tar mig ett par dagar & vilar. Ja ja återstår att se hur jag får ihop det men det är iaf planen. Vad säger ni låter Youtube som en kul idé?!

Idag var också fina Emelie här som har Inredningspodden och vi spelade in torsdagens avsnitt. Alltså så roligt och lite smått nervöst, mins knappt vad jag babblade på om. Återstår att lyssna på torsdag för att höra om något vettigt kom ut. Haha. Har ni lyssnat på Emelies podd? Om inte så gör det!! Hon har intervjuat många härliga instagram & inredningprofiler i riktigt bra intervjuer. Tycker verkligen podd är ett härligt format, msn får liksom utrymme att i tal förklara sina tankar & känslor. Mycket enklare och mycket mer personligt än bara bild och text som det blir på instagram & här på bloggen. Otroligt roligt faktiskt! Kanske ska man börja piffa med?! Haha jag var ju i farten med det för ca 1,5 år sen och har tom en Mick hör hemma. Hur märkligt?!

Så in och följ Emelie på insta där hon heter Emelie.sundberg & missa inte podden på torsdag vettja. På Emelies blogg får ni dessutom se bilder hemifrån oss vis hennes kameralins.

Ja här ser ni då helgens projekt på Ikeas Ivar skåp. Super roligt och busenkelt att göra och jag hade en helt annan tanke från början. Exakt steg för steg blev ju då det första Youtube klippet. Får kolla på det och se hur det blir, isf kommer ni få se steg för steg där och vad ni behöver och behöver tänka på. Så steg för steg får vänta lite:) Men vad tycker ni?! Hiss eller diss?!

Kramar ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.