Susan Törnqvist

Vilken app använder jag & alla frågor kring foto

Hej fina,

Oj oj oj vad dagarna bara springer i väg och jag fortsätter att sakna just det där med tid. Försöker hitta vad jag kan ta bort för att få mer tid över men det känns som en omöjlighet.

Så många av er undrar över mina bilder, främst i stories. Hur jag gör mina ramar och bilderna rörliga. Hur jag redigerar & vad jag fotar med. Så jag tänkte ge er detta som ett härligt lördags tips😊

Dom här rörliga bilderna jag lägger på stories gör jag i en app som heter Mojo. Så kul att få lite rörligt även om det bara är vanliga bilder. Nu kan jag inte visa er filmen det blir pga fel i uppladdningen här på bloggen men kolla in stories eller ladda ner så förstår ni vad jag menar:)

Dom här stillbilderna i ramar gör jag via en app som heter Unfold. Vet att jah tipsat om den tidigare. Älskar den, så många olika ramar att välja mellan & man kan använda den både till vanliga bilder och filmer.

Alla bilder redigerar jag själv i Lightroom i mina egna filter jag skapat. Här får ni se före & efter bilder på skillnaden.

Ni kan läsa mer om hur jag gör i detta inlägget HÄR.

Jag fotar alla mina bilder nästan uteslutande med min Canon 6D markt 2. Objektiv varierar beroende på omgivning men antingen fast 50mm, vidvinkel 35mm eller zoom 24-70mm.

Det var nog dom vanligaste frågorna. Men om ni undrar något mer kring detta så fråga på ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.