Två recept ni kommer älska – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Två recept ni kommer älska

Ja hjälp, ni som följer mig på insta kunde ju på Stories se köttfärs incidenten, dvs att köttfärsen jag köpte från Ica vad EM-plats i sig. En stor bit och massa massa smått, så

Äckligt! Mest för att jag tänker på allt annat som kan ha malts ner där av misstag. Vidrig! Kräks bara av tanken, jag äter ju extremt sällan kött, gick ju inte alls när jag va gravid med M och efter det är det inget jag föredrar. Kyckling har jag inte heller ätit på över 15 år, och nu vill jag aldrig någonsin äta kött igen🙈

Extra kul att ni då dom senaste dagarna öst på med frågor om min middag. 100% vegetariskt och så galet gott! Så tänkte ni skulle få recepten här nu.

Till båda åt jag pesto & hummus som jag gjorde själv. Så snabbt, lätt & gott!

Pesto:

 • Pinjenötter
 • Vitlök
 • Persilja
 • Rapsolja
 • Salt & Peppar

Mixa allt till en jämn röra. Klart!

Hummus:

 • Kikärtor
 • Vitlök
 • Citron
 • Rapsolja
 • Spiskummin
 • Salt & Peppar

Samma här bara mixa allt till en röra, sen klart! Så gott!

Rödkål i ugn:

 • Rödkål
 • Persilja
 • Pinjenötter
 • Rapsolja
 • Lite flytande smör
 • Salt & peppar

In i ungen tills det blivit mjukt & fått färg. Till dessa serverade jag blomkål som jag lagt i ugnen med salt & Peppar på samma sätt som rödkålen. Sen hummus & pesto till. Så galet enkelt & så galet gott🙌🏼

Bakad sötpotatis

 • Sötpotatis
 • Smör
 • Salt & peppar
 • Fetaost

Lägg in sötpotatisen hel med skal på in i ugnen tills den blir klar, mjuk takt igenom sen gjorde jag ett snitt över den. Fyllde med fetaost, pesto och serverade med egenodlade tomater, basilika & hummus. Oh my så gott & lätt.

Se man behöver verkligen inte det där köttet. Vad gör man förövrigt, i Ica butiken fick jag bara mina pengar tillbaka, fast jag försökte mest förklara att tänk om det blivit fel i produktion så fler fått Samma som mig. Låter jag det vara eller kontaktar man Ica så dom kan kolla över produktionen? För hjälp så Äckligt. Tänk om det nästa gång inte är plast, tänk om det är nått helt annat 🙈

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.