Susan Törnqvist

Jag har behövt en paus eller behöver kanske mest…

Hej finisar,

Ja precis så som rubriken lyder. Det tar stopp & jag har behövt en paus eller jag behöver egentligen tid, tid att få ihop livet & tid att faktiskt bara få vara. Just nu är jag inne i en period då jag känner att det är tomt, som ett blankt papper i skallen. Eller egentligen inte exakt så heller för jag har tonvis med idéer på saker jag vill göra men jag får inte ihop det. Ekvationen, alltså den går inte ihop i nått som blir rimligt, ändå tuffar jag på. Tuffar på med lite för många järn i elden samtidigt och det är då som inspirationen sviktar & kreativiteten som man måste hålla uppe med sina kanaler ibland kan ge lite mer prestationsångest än kreativitet.

Tre barn & försöker ge mig själv tid att också vara mammaledig med M, träffa vänner med deras barn och göra det som man gör när man är mammaledig på riktigt. Men det har sitt pris, för sen har jag en enorm hög med måsten, det ska uppdateras på alla kanaler, mejlen ska svaras på och jobb ska göras.

Så tyvärr har det fått bli lite lidande här, tiden att leverera nya vettiga inlägg men något som ändå är av intresse att läsa här, ja den tiden har inte funnits. Med tidsbrist också enorm kreativitets brist, en balans mellan livet, barn, inrednings tips och veta vad ni vill läsa när. Hjälp det blir liksom KAOS. Samtidigt som jag vet, för jag har så mycket tankar och idéer, roliga projekt. Men jag vet inte när, för just nu vill jag inte heller kompromissa bort tiden med M heller. Den här tiden kommer ju faktiskt inte tillbaka, så känns viktigt att faktiskt stanna upp. Sen känner jag också att jag bara behöver någon dag i veckan då jag bara går Runt i myskläder och ser nån serie utan måsten. Den biten känns ju som mil bort just nu..

Egentligen vet jag inte alls vart jag ville komma med det här inlägget. Kanske bara bjuda på lite ofiltrerade tankar och känslor, att visa att det är inte alltid så enkelt. Familjeliv och barn tar ju en hel del tid och så jobb på det. Jobb som jag älskar och som gör det möjligt att ge barnen mer tid när dom är små. Men det är väl så, man kan inte leverera på topp jämt. Även om det stressar mig lite att känna det här.

Oj vad ska jag skriva om idag, vilka bilder ska läggas ut & vad vill ni se & läsa om?! Det tar ibland så mkt mer tid än man kanske kan tro att försöka komma på. Bara det är ett heltids jobb, sen tre kids och ett stort hus på det. Oh my.. ge mig 48h på ett dygn så kanske! Är det så att ni kan förstå & känna igen er i känslan?

Samtidigt är det ju viktigt att komma ihåg att ha kul & göra sånt som får en att må bra. Men det är väl det som lite är mitt problem, jag tycker lite för mycket saker är kul att jag inte vet alls vad jag ska plocka bort för att få ekvationen att gå ihop. För jag vill inte plocka bort något. Alltså ni fattar. Haha.. Det är nästan som att dunka huvudet i en vägg i jakt på svar.

Ja vi har väl säkert alla dessa perioder eller?! Är det bara mina dagar som inte gåt ihop med barn, jobb & allt det där andra?! är det bara jag som inte får ihop mina dagar?!

Kan inte ni snälla hjälpa mig? Säga vad ni vill att jag skriver om här, vad ni vill se på insta samt om ni kanske även kan känna igen er. Vad gör ni då?

Kram på er bästa bästa♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.