Fall outfit – Susan Törnqvist

Susan Törnqvist

Fall outfit

Inlägget innehåller annonslänkar

Jacka Dagmar // Tröja Allude // Byxa Wakakku // Väska Acne Studio // Skor Balenciaga // Halsband Celine //


Åh vad många som frågar om min outfit från eventet på Gants flagshipstore i Göteborg. Så gulliga ni är! Jag älskar den här looken, enkelt, bekvämt, klassiskt och stilrent men samtidigt snyggt. Asså sen är ju färgerna favoriter. Så himla harmoniska ihop och sen ha olika toner av samma färger ihop tycker ju jag är så fint! Jackan, asså jackan!! JAG ÄLSKAR DEN!! Ska visa er en bättre bild en dag där den kommer mer till sin rätt. Så galet snygg! Alla plagg utom byxorna & halsbandet ligger länkade under bilderna här uppe:)

Vad är er favorit look i höst?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.