Susan Törnqvist

Vilken ….. dag!!!

Nä men asså hej dagen som liksom aldrig kom igen.

Man behöver väl sånna dagar med men asså, fy vilken …. dag!!

Började med det som liksom inte ska kunna hända. Hur jag lyckas är en bra fråga!! efter föris ska jag & M åka till BVC. när jag sätter fast honom i bilen hade jag lagt nycklarna till bilen i ena facket på skötväskan & min mobil i hållaren i bilen. I sista sekund la jag i samma fack som bilnyckeln ner en flaska till M. Stänger dörren och ska sen öppna min när jag inser att bilen nu är låst. Asså!! Vad är oddsen?! Hur lyckas jag ens?! Går det ens att bli såhär?!

Så bilen är låst, Matheo, bilnyckeln & min telefon är i bilen. Okej 5 min till bvc besöket. Daniel envisas om att extra nyckeln till bilen inte ska vara hemma utan på hans kontor, 20 min hemifrån. Idioti har jag sagt x antal gånger. Just nu är en sån gång då jag blir extra irriterad över just detta faktum!! Nu har vi tur att ha en ny Volvo, vilket gör att man kan låsa upp bilen med mobilen med on call funktionen på deras app. Men min mobil ligger ju också i bilen. Oddsen på det?! Funderar på om jag ska slå in en ruta, haha innan jag tackar gud för att det inte är 30 grader varmt så M kan sitta där medan jag springer till grannen. Får låna deras mobil & ringer Daniel som också har appen på sin mobil, men tror ni han svarar?! Nä just exakt….. inte nu.. varför har du ens en mobil?! Hinner jag få ur mig x antal gånger med men sisådär 20 samtal senare så!! Jag förklarar i en stress vad som hänt & säger lås upp bilen nu. Springer tillbaka och lyckas då tack vare detta komma in i bilen och åka till bvc. 10 min sen men fram kom jag iaf. Ja ni fattar, stressen och kl är inte ens 9 på morgonen. 😅😂

Efter bvc ska jag handla på apoteket, haft migrän i 3 dagar så är i desperat behov av Naproxen. Men väl i kassan inser jag att plånboken, ja den är då hemma. Men toppen, kan ju inte bli bättre?! Jag menar huvudvärken blir ju knappast mindre efter denna morgon🙈 Apoteket tar ju då inte Swish så får istället fjäska med en pappa där inne att lösa ut mig så jag kan Swisha honom istället. Alltså… haha ni fattar kanske?!

Ja okej vilken lyckad morgon Susan. Tänker ändå nu kan den väl bara bli bättre. Jag får ändå vara extremt glad och tacksam över att det inte är några allvarliga saker. Det blir ju en stress men egentligen så är ju inget livsviktigt. Så nu startar vi om den här dagen, va bara glad att allt har gått bra!!

Onsdag betyder också fullspäckad foto dag med C, så nu ska bara denna dag bli toppen tänker jag. Listan idag var också lång över måsten. Kommer hem igen och får efter denna härliga morgon med stress utan frukost världens socker dipp så jag blir helt skakig och mår inte bra, så pass att jag hinner oroa mig vad som händer i kroppen egentligen. Snabbt in med juice & en smoothie. Sen vänder det och jag börjar känna mig normal.

Nu då nu måste väl ändå dagen bli bättre, eller hur?! första samarbetet blir toppen. Snabbt lätt och vi har flyt! Yes!! Sa ju det tänkte jag.

Men sen är det liksom inte så enkelt.

Jag älskar mitt jobb det gör jag verkligen men den som säger att en ”influencer” (gud vad jag inte gillar det namnet) tjänar lätta pengar. Alltså ni borde hänga med bakom kulisserna en dag! För det är verkligen inte lätt, lättförtjänt, allt flyter inte på och är enkelt hela tiden. Det är inte lätt att pressa fram kreativitet om känslan inte finns där. Idag var en sån dag. Jag började tillslut nästan gråta, insåg att jag skulle komma på tok för sent till föris och kände sån enorm stress för jag hade deadline på ett utkast för ett jobb som vart allt annat än lätt fotat. Vilket gjorde att jag var ju tvungen att bli klar. Det är inte så himla lätt som folk ibland gärna vill verka få mitt jobb att vara. En gång fick jag höra, så du tjänar pengar på att inte göra nått?! Att jag inte gick därifrån då.. Jag är tro mig så enormt tacksam att ha möjligheten att jobba med detta för det är så roligt, kreativt och med en enorm frihet som jag älskar med små barn MEN det ligger också en enorm press att leverera bra material och när man då bara inte lyckas få till det. Ja då äter stressen upp mig. Då blir verkligen inget bra, hur mycket man än försöker.

Slutade med att Daniel fick hämta baren och jag fick sätta mig att jobba tills allt blev klart och iväg skickat.

Ja så idag var verkligen inte min dag! En riktig …… dag helt enkelt! Samtidigt som jag är otroligt tacksam att det inte är eller blev värre, att vi peppar peppar mår bra osv men nej ibland flyter det liksom inte på och ibland önskar man bara att man kunde trycka på en starta om knapp. Men så är ju livet. Tänker att det måste vara lika naturlig att dela dom känslorna som allt annat här inne, eller vad säger ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.