Susan Törnqvist

Höstens önskelista

Inlägget innehåller annonslänkar.


Åh jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut. Minst 2 månader till känner jag. Haha hon som inte alls är redo att släppa taget. Tycker allt blir så tråkigt och bökigt när det blir kallt. Alla går typ i idé, spontaneiteten försvinner, kylan med alla lager kläder och det faktum att man inte spenderar tid ute på samma sätt. Nä ni förstår ju, jag är inte en människa som är speciellt förtjust i kyla & mörker. Förutom december då, den månaden är ju otroligt mysig men i övrigt, NEJ tack. Lite lagom höst känsla med sådär 15 grader och sol passar mig utmärkt, nån som är ni likadan?

Trotts det så kliar det lite i både inredningsfingrarna och för ett riktigt garderobs tag. Mer sugen på att skapa lite nyhets känsla både i garderoben & hemma när hösten kommer.

Många av er är nyfikna på vad så tänkte ni skulle få se min höst önskelista på både mode och inredningsfronten. Vad tror ni om det? För att ni inte ska få ett världslångt inlägg delar vi upp det i två och börjar med mode tänker jag:)

Både till hemmet och garderoben drar jag åt naturen, dova toner med färger från naturen. Ton i ton, havre färger och djupet i mjuka kameltoner. Kanske ska jag till och med våga bryta mig loss och även köpa en väska i brunt skinn?! Jag går alltid mot svart, svårt att hitta en snygg brun och svårt att inte tröttna på brun. Men vem vet kanske är det dags att våga lite?

Till garderoben ser min inspiration ut såhär. Stickat i fina material, ihop med Denim i olika toner, lager på lager och ljusa toner. Svart som accent absolut så inte bara beige & brunt, men det känns så lyxigt på något vis med ton i ton i dessa färger.

Polotröja Soft Goat // Byxa H&M // Jacka Dagmar // Tröja H&M // Väska Acne Studio // Tröja Allude // Jacka Acne Studio // Väska Chanel // Jeans J Brand // Kjol Soft Goat //


Ja om man kunde drömma helt enkelt. Men detta är verkligen min höstönskelista. Känns som tidlösa klassiska plagg som håller genom trender och tid. I hållbara material dom kan användas nästan året om.

Gillar ni inslaget av lite mode här i bloggen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.