Susan Törnqvist

Little Roomies

Inlägget är i annonssamarbete med Hemtex

 


Första tiden med bebis, hur magisk och fantastisk är den inte? Eller tiden när man bär sin bebis i magen, full av förväntan och längtan efter att få träffa den största kärleken i livet. Kanske känner ni igen känslan av att boa och fixa inför bebisen första tid i livet. Att skapa och inreda sitt kanske första bebisrum och allt vad det innebär. Jag minns såväl den tiden när jag väntade Thyra, det var något så magiskt och fint över den tiden.

Minns också att det inte var så lätt att hitta allt det där man behövde och ville ha till barnrummet, man har höga krav på material, kvalitet, hållbarhet och pris. Det är ändå till någon väldigt speciell man ska skapa det där fina rummet. Jag som också alltid haft en förkärlek för dova färger med ton i ton insåg snabbt hur svårt det var att hitta just detta till barnrummet.

Som ni vet så älskar jag ju att skapa barnrum, det har blivit mitt favoritrum genom åren. Allt det där magiska ligger liksom kvar över det här speciella rummet.

Snart släpper Hemtex deras nya barnrums-kollektion Little Roomies. Ja ni förstår ju hur lycklig jag är. Kollektionen är speciellt för dom allra minsta full av fantastiska produkter till barnrummet i hållbara material av hög kvalitet. I kollektionen hittar ni ljuvliga textiler, snuttefiltar, smart förvaring, inredning och mycket mer i magiskt fina dova färger. Allt ni behöver till barnrummet i färger och mönster som verkligen är perfekta för barnrummet och den lilla nyfödda bebisen. Textilerna är dessutom i 100% ekologisk bomull och otroligt mjuka, precis så man vill ha det för deras känsliga lilla hy.

Jag har ju fått den stora äran att få hem ett smakprov på denna fina kollektion och jag kan lova att ni kommer älska den! Inte helt förvånade så är jag helt upp över öronen förälskad i linnelakanet och dom jordnära tonerna. Det blir sån mjukhet och harmoni i barnrummet. Här får ni er en liten sneakpeek på några av mina favoriter från kollektionen.

Ni ser ju, vilken helt magisk fin kollektion. Mina favoriter går ju i dom dova naturliga tonerna för det är så jag älskar att inreda i mina barnrum. Ton i ton med naturliga färger och material, tycker det känns så mysigt och harmoniskt för dom minsta. När rummet i grunden är en mysig oas för att sen bli en kreativ plats när alla leksaker kommer fram för lek och bus. Jag har alltid tyckt just pojkrum är så svåra, i tjejernas rum ger det varit enkelt att addera dova smutsiga toner av rosa i den lugna basen för lite extra känsla. Men dom typiska pojkfärgerna är alltid för gälla tycker jag, men detta problemet har Hemtex löst. Dom dova gröna pastellerna, det lugna blå och fina naturliga mönsterna från skogen med dom fina små djuren och den perfekta nyansen av beige. Alltså jag älskar, lika fint i tjejernas rum som i Matheos. Hållbart på alla sätt och vis. Så galet fint och ger verkligen en mysig, lekfull och harmonisk känsla i barnrummet.

I Little rooomies kollektionen finns även massor av fina dova pasteller till tjejrummet. Vackra sänghimlar i skira material, den fina förvaringskorgen som ser ut som en vacker kotte. Den vackra naturen som inspiration känns verkligen som en fantastiskt fin röd tråd genom hela kollektionen. Hela den fina kollektionen går också utmärkt att mixa och matcha med varandra precis som man vill för ett personligt intryck.

Ja ni förstår ju Little Roomies är verkligen en kollektion att älska som Hemtex gjort så otroligt bra! Visst längtar man verkligen tills att den släpps?

Om ni vill se mer av denna magiskt fina kollektion så föreslår jag att ni klickar HÄR så kommer ni direkt dit!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.