Susan Törnqvist

Cut it off


Såhär såg mitt hår ut igår, en härlig sommar med massor av sol och salta bad satte sina spår på färg och toppar ska erkännas. Så igår var det dags för ett nytt besök hos Jennie på Studio Epic. Min grymma vän Patricias salong, och så många av er undrar vem jag går till. Jag går till Jennie som verkligen är så grym på färg! Mitt hår är en omöjlighet ska ni veta, as tjockt, svår färgat och så är jag allergisk på det. Ja ni fattar, men detta löser Jennie så grymt varje gång.

Jag sa till Jennie, gör vad du vill med färg och klipp. Så hon bestämde att det ä inte höst än så vi fortsätter på den ljusa beiga tonen med en lite mörkare botten så utväxten inte ska bli så enorm. Sen satte hon saxen i det och klippte av håret.

Så ovan ännu men känns samtidigt så coolt & snyggt! Gillar ju när det blir lite coolt, så detta blir ju perfekt! Så roligt att så många av er gillade det!! Färgen är så fin! Älskar den verkligen!!

Med hem fick också en ny plattång från HH simonsen följa med, ni såg den skymta på stories. Alltså!! Bästa plattången jag testat! Den heter HH simonsen True Divinity MK 2, som sagt så galet bra!!

Alltså ni är så fina!! Hjälp! Så många dm som kommit in med komplimanger för mitt glow. Ni är så fina!! Som ni vet är jag en hudvårdsnörd delux!

Så som jag lovat många av er tänkte jag snabbt tipsa om mina favoriter för att få till glow i hyn. Men efter att ha börjat insåg jag snabbt att det nog får bli ett helt eget inlägg men tipsar om DETTA och DETTA inlägg så länge:) det är två inlägg ni inte vill missa om ull få till en riktig fin naturligt glowig hy!! Så läs dom så kommer ett till i helgen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.