Susan Törnqvist

En klump i magen

Åh fy, jag har en klump i magen. Mest av ren oro & nervositet. Imorgon ska vi göra en gamma röntgen på Matheos njurar efter den misstänkta njurbäckeninflammationen. Alltså så jobbigt, injektion och en tunnel osv. Jag blev helt kallsvettig när jag Fick brevet. Egentligen skulle jag på världens härligaste lunch henna hos fina Ditte men så kom det här emellan. Hade väldigt mycket hellre suttit på en mysig lunch med massa fina kollegor istället för denna ångesten inför denna röntgen.

Jag försöker luta mig mot orden läkaren sa när han ringde med provsvaren. Vi behandlar för en misstänkt infektion men eftersom provsvaren är otydliga och likaväl kan visa bakterier som kommit med hanteringen av provet så tror vi mer på en förkylning. Men han får gå på antibiotika och sen gör vi den här scanningen på njurarna i säkerhets syfte. Som vi då Förmodar ska vara helt normal då ultraljudet inte visade något avvikande.

Det är visst så att om små barn har uvi så vill dom alltid göra ett Ultraljud & en scanning för att se att det inte beror på Något särskilt. OM det skulle göra det så går det att leva med det, men då vet man det i framtiden om han blir sjuk.

Så jag försöker verkligen luta mig mot det. Men jag som lätt oroar & stressar upp mig för sånt här blir ju helt nervös. Även om det med största sannolikhet kommer gå jättebra.

Någon av er som ändå förstår känslan när man stressar upp sig lite mer än man kanske måste?

Nån som sitter inne på något härligt tips för att motverka denna stress/känsla?

Kanske har även någon av er gjort denna röntgen på era barn och har något bra tips?♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.