Susan Törnqvist

Före och efter

Inlägget är i annonssamarbete med VillaFönster och social influens sweden.


Här är det äntligen på plats, vårt nya fina fönster från VillaFönster. Som jag älskar det, helt plötsligt fylldes rummet av ljus och rymd. Naturen utanför blev liksom som en vacker tavla på bästa plats. Kunde verkligen inte blivit bättre!

Minns ni hur det såg ut tidigare? Om

Inte så ser ni det här:

Det här fönstret är det som liksom blev över efter ombyggnad och utbyggnad. Vi hade svårt att hitta ett fönster i rätt mått, till bra pris, i bra kvalitet med dom önskemål vi hade och med snabb leverans. Jag ville ha en öppnare känsla men ett fönster som inte gick att öppna då detta ofta lektes med av tjejerna och jag var livrädd för en olycka. Sen det faktum att det faktiskt var tre fönster som skulle ersättas med ett, inte helt enkelt.

Men så finns ju VillaFönster och alla dom där kraven vi hade bockades av ett efter ett. Hos VillaFönster hittade vi precis ett sånt fönster vi önskade, med möjlighet till önskemål som bland annat spröjs och spaltventil.

Det bästs av allt, totalt tog det endast 5 dagar! För fönstret trott vårt ganska knepiga mått fanns redan på lager och tacklare deras expressverkstad kan man göra speciella önskemål på redan lagerförda fönster. Alltså hur bra?!

Ni ser ju skillnaden, visst blev det bra?! Vi är verkligen så nöjda! Alltså tack VillaFönster, vilken fantastik service och vilket fönster!

VillaFönster lagerför över 8000 enheter vilket innebär just omgående leverans, på dessa lagerfönster. Precis som vi fick, vilket man ju vill när man väl står där mitt i bygget vill man ju ha allt klart så snart som möjligt. Tack vare deras expressverkstad finns även möjlighet att göra tillval så som spröjs, spaltventil mm. Detta gör verkligen VillaFönster helt unika på marknaden med ett så stort utbud inom så kort tid. Det älskar man ju!

Jag har redan nu span på en ytter dörr därifrån jag tänker jag ska byta ut nu i höst. En bakdörr och en fram dörr som också är helt i glas. Så galet snyggt! För hos VillaFönster hittar ni både fönster, ytterdörrar, innerdörrar och mycket mer! Så galet bra!

Ser mer av VillaFönster och deras utbud HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.