Susan Törnqvist

Föreviga minnen med Optimalprint

Inlägget är i annonssamarbete med Optimalprint.

Vem mer än mig älskar att föreviga minnen och verkligen ta vara på dom genom att skapa något personligt?!

Det är exakt det som jag och tjejerna gör här, vi tar vara på dom där härliga bilderna från vår fina sommar tillsammans och skapar här en personlig och fin fotobok. Perfekt att titta i på regniga höst dagar och minnas denna fina sommar. Den kommer bli så fin på soffbordet, som en trendig coffee table book men helt personlig, älskar man inte det lite extra?!

Tack vare Optimalprint och deras app har det aldrig varit enklare att skapa personliga fotoprodukter av våra fina minnen tillsammans. Att vi tillsammans kan välja ut våra favoritbilder och skapa vårt egna album i form av en vacker bok. Ja, så himla fint minne tycker jag, både för oss att ha hemma men också att ge bort.

Här via Optimalprints app kan ni se hur enkelt jag och tjejerna skapade vår fina fotobok.

En så otroligt mysigt stund vi hade tillsammans när vi skapade vår fotobok hos Optimalprint. Något jag verkligen kan rekommendera er att göra tillsammans med barnen! En perfekt sommarlovs aktivitet när vädret inte är på topp. Att ni dessutom skapar den tillsammans är ju i sig bara det ett fint minne. Barnen tycker verkligen detta var så roligt och samtidigt så pratade vi om dom fina stunderna som bilderna var tagna på. Bara det, ja ni förstår ju säkert hur mycket den här boken kommer betyda för oss sen.

Det var som sagt även otroligt enkelt, skönt att slippa förs över alla dom där bilderna som man redan fångat med mobilen till datorn för att skapa vår bok. Utan tack vare appen låg ju redan alla bilder och allt där. Appen sorterade dessutom bilderna och tog bort dom som inte har tillräckligt hög kvalitet. Så smidigt!

Vi hittade dessutom många fina design posters hos Optimalprint och tjejerna fick välja några till sig och till Matheo. Så fina till deras rum och även jag beställde några till mig. Ska bli så kul att se på plats här hemma. För ni vet ju att jag älskar posters.

När man beställer sina fotoprodukter via appen så får ni nu dessutom även fri frakt på er beställning tom den 25/8. Hur bra?!

Vet ni, utöver detta så har jag också ett extra härligt erbjudande exklusivt till er så även ni kan fånga era härliga minnen och skapa något personligt tillsammans. Koden susan55 ger er nu nämligen hela 55% rabatt på alla produkterna, hur bra?! Koden gäller också fram till den 8 september så varför inte passa på?

För att se hela Optimalprints utbud och varför inte även ladda ner den grymma appen så gör ni det enkelt HÄR.

Ser verkligen framemot att visa er vår fina fotobok och dom fina designposterna. Så håll utkik på Instagram så får ni se det fina resultatet. Fram tills dess, varför inte utnyttja någon sommarlovets sista dagar till att skapa något vackert tillsammans med just era fina minnen och bilder?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.