Susan Törnqvist

Vi är hemma

Tack för all er kärlek♥️ Så fina ni är!! nu är vi hemma igen och väntar på att läkaren ska ringa och berätta vad dom sista proverna säger. Vi fick lov att åka hem efter UL igår när det inte visade något avvikande. Den lättnaden! Blir helt nervös bara av tanken.

Han var feberfri igår morse men när vi kom hem så hade han fått feber igen. 39,9 men detta hade jag frågat om innan och det kan vara så ett par dagar. Så länge han är sitt vanliga glada jag och äter som vanligt. På ordination så får vi lov att ge Ipren 15mg/kg helst i flytande form när febern kommer. Även en kombo av alvedon & Ipren var okej. Vi ska ge anitibitotika fram tills vi får veta vad för infektion M har och därefter ska läkaren ta nya beslut med behandling.

Alltså all personal vi träffat har varit helt fantastik och Jag är så tacksam för all kunskap!

Lilla älskande M.♥️

Många säger att jag är stark men jag har fällt så många tårar ska erkännas. Att se tjejerna oroliga och ledsna att vi inte kom hem. Thelma grät i telefonen på FaceTime och ville inget hellre än att jag skulle komma hem. Då började även jag gråta. Fy, så ensam med på det stora sjukhuset. Jag är ju van att ha D där som min lugnande klippa. Han år alltid så bra att lugna ner mig när jag blir orolig och stressad även om våra olikheter krockar. Som nä jag tillslut bara sa jag ringer 112 nu & han tycker jag överdriver för det ringer man bara i nödfall. Men mammahjärtat sa att det va nödfall och så

Väl känner jag M för att veta hur han ska vara. Så lita på mammahjärtat, den känslan är oftast den rätta! Jag själv har varit så galet orolig och ledsen men pratat med vänner och familj i telefon när vi varit där. Vilket varit en enorm hjälp! Så otroligt tacksam för det! Bara att få ventilera när det händer något. Det lättar ju så mycket på tryckkokaren av alla tankar och känslor.

Nu vill jag bara att han ska bli feberfri på riktigt och inga mer feber anfall. Han har inte fått kramper utan en feber reaktion skulle man kunna säga men fy vad läskigt.

Har ni varit med om likande feber reaktioner hos era små? ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.