Susan Törnqvist

Uteplats och sommardrömmar

Oj så många ni är som frågar om inte jag kan visa bilder på vår uteplats. Haha jag tycker ju att jag gjort detta genom åren men så klart så blir ni nya här hela tiden så det är ju inte så att visa saker blir tråkiga bara för att jag tänker det.

Sen som allt annat så hinner det ju ändra sig en del från säsong till säsong. Vi är inte helt klara på utsidan riktigt och en svart pergola ska få flytta in här på altanen efter sommaren tänkte jag. Sen står en pool väldigt högt på önskelistan här hemma ska erkännas.

Ihop med ett utekök, ett jag egentligen tänkte man enkelt borde kunna göra med lekablock, betong och trä för en snygg rustik enkel känsla. Gillar dom kontrasterna på något vis.

Vi har ju faktiskt fyra uteplatser här hemma. Helt galet jag vet men två av dom hänger ihop, dom får ni se här nu, en är bakom garaget och en är den med pergolan som ni sett innan. Den vill vi riva och bygga ett riktigt stort och härligt växthus med kamin i ala Victoria Skoglund. Så den ryker nog.

Här kommer iaf på begäran en bildbomb

På vår uteplats framför huset och lite bilder hur huset ser ut framifrån 🙂 Ni ser ju att jag älskar torkat även på utsidan. Hur mycket jag än älskar mina snittblommsodlingar vill jag inte tömma rabatterna för att fylla alla vaser, då tycker jag torkat, gräs, vass och annat är såå fint att plocka i naturen och låta torka fint i vaser även ute.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.