Susan Törnqvist

Ikea hack del 2

Så galet roligt och härligt när ni gillar mina inlägg hör på bloggen. Alltså alla era kommentarer och kärlek betyder så mycket! Som sagt ligger bloggen lite i sommar mode just nu. Har sedan M föddes lovat mig 1 månad föräldraledigt, riktigt dit har jag inte kommit än haha. Tänkte att Juli då står Sverige still så då borde det vara lätt men riktigt så blev det inte men jag lovade mig själv ett mycket längre tempo utan dagliga uppdateringar utan mer sporadiskt. Just för att utnyttja den härliga sommaren och all tid med familj & vänner. Tänker att det på sitt sätt med kan vara viktigt:)

Ni älskar ju Ikea hack och mitt senaste med Bestå möbeln och rotting blev ju verkligen så uppskattat så jag tänkte jag kilar in här med att visa några fler härliga Ikea hacks jag gjort hemma. Jag har faktiskt två nya som jag kommer filma och lägga upp nu efter önskemål från er. Hoppas ni kommet gilla dom lika mycket:) men tills dess så kommer en del två av mina Ikea hacks här hemma, för ni vet ju hur mycket jag gillar att mixa just Ikea med dyrare design möbler.

Söderhamnsoffan blir lyxig linnesoffa

Ja vi börjar med min älskade linnesoffa här hemma. Detta är Ikeas klassiska söderhamnsoffa som fått en fin mjuk linneklädsel från Bemz. På så vis fick jag den lyxiga linnesoffa jag önskade men istället för att betala 20000:- kostade det runt 7000:-. Mycket bra tycker jag speciellt eftersom denna klädseln med är tvättbar, nästan ett måste med små barn hemma. Haha

Bestå skåp – Front cover

Det här skåpet må se ut som ett dyrare design skåp. Men det är faktiskt en stomme från Ikeas Bestå som sedan fått nya fronter, sidor, toppskiva, dörrar, handslag & ben från Fromt Cover. Även Superfront erbjuder samma upplägg. Ett perfekt att designa sitt egna designskåp helt efter egna önskemål och till en mycket bättre prislapp👌🏼

Bestå skåp med rotting

Ja det måste ju iaf visas upp här med tycker jag om någon av er mot förmodan missat detta Ikea hack med rotting. Om hur jag gjorde kan ni läsa HÄR.

Ikea duktig köket

Ett av mina Ikea hacks som hängt med längst tror jag som barnen fortfarande älskar lika mycket som när jag gjorde det för 5 år sedan. Ikeas duktig barnkök, jag målade hela skåpet invändigt och utvändigt. Klädde skivan i dekorplats, sprayade alla detaljerna och tog sedan baksidan av en 50×70 ram, klädde med en tapet som ser ut som kakel och häftade fast på baksidan. Vips så blev det tråkiga Ikea köket både en fin inredningsdetalj och barnens absoluta favoritleksak genom åren. Lite pilligt men inget svårt egentligen. Jag är extra nöjd över just skivan så köket får en baksida och inte behöver slita på väggen:)

Sundvik barnsäng

När Thelmis skulle få en ny barnsäng så tyckte jag det var galet svårt att hitta en fin växasäng. Valet föll på Ikeas Sundvik men med en ommålning. Jag köpte vanliga dörrknoppar på Beijer och limmade på hörnen sen målade jag hela sängen i en matt kalkfärg som är speciellt för möbler i en ljust beige/rosa ton. Vips så blev den annars rätt tråkiga Sandviksängen jättefin:) Busenkel med dessutom!

Billybokhylla med rotting

Jag bara måste ju visa upp och tipsa er om min fina vän Matildas Ikea hack med! Ni som missat kan läsa mer om hur hon gjorde HÄR. Men visst är det så snyggt! En Billybokhylla med dörrar och rottingväv, så galet fint! Ett Ikea hack 2.0 helt klart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.