Susan Törnqvist

Ljusblåa dagar

Åh så himla underbart & fantastiskt asså! Sommar ändå! Lätt min favorit tid på året, när alla är ute, man struntar i allt vad rutiner heter och livet bara är sådär spontant och härligt! I mitt jobb är jag alltid så otroligt långt från händelsernas centrum i Stockholm och kan sällan gå på allt som jag önskar och vill men den här tiden på året så förstår jag verkligen varför. Att bo såhär med detta runt husknuten känns verkligen som världens investering.

Thyra som dessutom gått på simskola hela sommaren här i havet har ju också fått

Lära sig och simma i just havet. I ur och skur oavsett väder och vind med vågor & maneter. Bästa tänkbara känns det verkligen som. Nu kan Jon ju dessutom simma med. Skölden fylls snabbt på med märken vilket är så kul. Stora Tjejen.

Något annat som är magiskt med tiden som är nu är ju allt som äntligen blommar och växer. Jag kan plocka mina buketter direkt från trädgården och även delar av kvällens middag från vårt köksland. Alltså den lyckan! Att jag som skulle asfaltera allt vad trädgård heter för ett par år sen dessutom lyckats med detta, ja bara det är ett under.

Att dom små fröerna jag odlat, gett näring, jord och vatten. Överöst med kärlek idag både ger vackra blommor och mat på bordet. Alltså! Satan så stolt jag är.

Det är verkligen något extra speciellt med det som man odlar själv på nått vis. Håller ni med?!

Sen var ni ju såå galet många som frågade

Om min kjol på instagram igår:) visst är den magisk! Älskar den, min fian vän Matilda hade den i helgen & efter att jag fick se den på henne vart jag med tvungen att köpa mig en:) haha! Vi faller ju allt som oftast för exakt samma saker och dyker ibland även upp i samma look utan att veta om det innan:) haha tvillingsjälar och nu vart det jag som gjorde en rip off.

Den kommer i alla fall från Zara så spana in där:) den är dock väldigt liten i storlek. Kan vara bra att veta😅

Just, bikinin kommer från systrarna Fahrmans nya märke Seaquelle:)

Kram på er♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.