Susan Törnqvist

Skönhets behandling

Oj vad allt bara tuffar på asså🙈 mitt i sommarlov och semestrar och allt för lite tid till rutiner på uppdaterings fronten. Skämskudde!

Ni var så galet många som frågade vad jag gjorde hos Rebecca när jag var där för någon vecka sedan. Ni vet ju att det är hit till bästa Rebecca på Stare by Rebecca jag gör alla Mina skönhetsbehandlingar, ni som missat kan läsa mer om dom HÄR.

Förra veckan var det ett nytt efterlängtat besök på schemat. Det jag inte kan vara utan är Botox, jag gör det faktiskt till 95% bara för min migrän & huvudvärk. Det enda som hjälper mig och så fort den börjar släppa efter ca 4 månader kommer huvudvärken direkt. Sen helt ärligt hatar jag inte känslan av att få både extra glow och mindre rynkor av behandlingen heller:) För oönskade rynkor finns det ju inte heller något bättre än botox.

I väntan på nästa Belkyra behandling i Augusti så gjorde jag även en sak till. Nämligen konturen på sidorna på min överläpp. Inte för mer volym utan just för kontur. Jag har ju gjort mina läppar hos Rebecca men inte fyllt dom på över 2 år och är väldigt nöjd med fylligheten och formen på läpparna men önskade lite mer kontur just på sidorna, sagt och gjort lät vi volymen vara och så även mitten på läpparna för en liten konturlinje på sidorna. Så galet nöjd är jag! Precis som allt Rebecca gör blev detta med galet snyggt och precis lagom!

Som sagt för er som bor i Göteborg med omnejd, jag kan verkligen verkligen rekommendera er Rebecca om ni vill ha en riktigt bra skönhetssalong!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.