Susan Törnqvist

Helgens kärleksfest

Åh my, det värker verkligen fortfarande i mina fötter efter allt dansande i går. Rösten försvann någonstans vid 02 i natt men är nu iaf tillbaka:) Vilken fest, vilket bröllop, vilket brudpar och vilka vänner!! Så lyllos oss liksom! Ja verkligen ett så grymt bröllop på alla vis! Så kul när man har träningsvärk i magen av alla skratt! Haha! Bästa bordet sagt jag på med, utan några tveksamheter! Vilket gäng vi var vid bord 6 🙌🏼

Blommorna överlevde både transport, värmen och natten. Vilket kändes så skönt. Ett så otroligt vackert brudpar som är riktigt nära vänner till oss och efter att dom fått varandra i en otroligt fin ceremoni så kickade Toastmasterna igång festen med ballongdansen. Alltså, det var första gången och hjälp så roligt!!

Jag längtade verkligen tillbaka till vårt bröllop. Det är verkligen något magiskt över bröllop och verkligen världens härligaste dag! Som jag gärna hade upplevt igen! Vi hade ju verkligen själva världens bästa dag med världens bästa vänner & familj som gäster och helt grymma toastmasters på vårt bröllop. Så vem hade inte velat uppleva det igen?! Bästa dagen ju! Håller ni inte med?

Här kommer ett gäng bilder som jag fångade från gårdagen genom kameralinsen. Så otroligt roligt det är att fota sånna här speciella dagar ändå!

Många av er har frågat om jag gör sånt här, dvs blommor och foto till bröllop. Haha så roligt, jag skrattade lite när första frågan kom. Jag är ju varken florist eller fotograf utan jag har ju mest bara jobbat upp mina kunskaper genom ett enormt intresse. Så det är inget jag direkt jobbar med, men när någon frågar eller ber om hjälp så gör jag det såklart gärna, för det är så galet roligt. Jag älskar ju både blommor & foto så varför inte:) speciellt när någon i min närhet vill ha min hjälp. Vilken ära liksom, sen tar det ju lite tid minst sagt men samtidigt så roligt när alla blir så glada & tacksamma!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.