Susan Törnqvist

Bröllopsblommor

Så många av er som ville se mer av blommorna till helgens bröllop, så självklart här kommer dom:) Tack för alla fina ord om tärnbuketten, ni är så fina!! Blir så glad♥️

Si sådär ett halvt dygn tog det nästan att fixa helgens bröllopsblommor. Jag älskar ju verkligen blommor och allt med dom. Att stå i en kreativ bubbla och bara skapa. Men det är ju inte så lätt att bara slänga ihop, haha. Själkarna måste bindas i en spiral så dom inte knäcks, man ska få rätt balans och känsla, bygga på djupet osv. Sen pressen att fixa blommor till någons största & viktigaste dag i livet. Magiskt härligt men för mig som binder blommor till bröllop 1-2 gånger per år när någon nära vill ha hjälp. Ja, då får jag sån prestationsångest samtidigt som det tar mig mycket längre tid. En erfaren florist har ju vanan inne, för mig som inte har det i fingrarna på samma sätt haha jag det tar lite mer tid. Tack till min fina Daniel som själv fick rodda alla kids igår så jag kunde stå i min bubbla och skapa. Nu hoppas jag verkligen det blir som brudparet önskade♥️

Så nu är det bara att hoppas blommorna som inte stod i kylen överlevde natten, leverera blommor och sen njuta av ett vackert bröllop när två fina vänner säger ja till varandra och dansa natten lång!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.