Susan Törnqvist

Hej Albert

Jag har en tjej här hemma som verkligen längtar efter att börja skolan. Speciellt nu när många kompisar från förskolan börjar till hösten. Hon har ett sånt enormt intresse att lära sig det som man gör i skolan, som klockan, skriva, läsa & räkna.

Att lära henne hur man ska läsa, skriva tycker jag ändå är lätt men att på ett pedagogiskt och anpassat sätt för en 5,5 åring förklara hur man ska lära sig matte mer än bara plus & minus. Ja där tycker jag som mamma det blir svårt. Speciellt när man vill göra det på ett roligt & lärorikt sätt utan att hon ska tappa intresset. Förstår ni vad jag menar? Kanske har även ni barn med samma intresse hemma?

Då ska jag berätta om något så bra för er.

Låt mig presentera AlbertBarnens Digitala Mattelärare. Albert hjälper barn mellan 3-16 år med just Matte. Alltså hur bra?!

Vem hade inte själv velat ha en digital mattelärare när man gick i skolan?! Eller som för oss hjälper barn som min tjej som vill så mycket redan innan skolan börjat. Alltså innovativa tekniska lösningar, vem älskar inte det?

Albert är en så smart mattelärare som hjälper till steg-för-steg med alla matteuppgifter. Eftersom Albert är utvecklat av erfarna lärare och pedagoger så är Albert anpassat på så sätt att han lär barnen det dom behöver kunna för just sin årskurs, helt enligt läroplan. Albert gör detta på ett roligt, pedagogiskt & smart sätt. En perfekt läxhjälp när Thyra väl börjar skolan och som nu perfekt för oss att ge och lära henne det hon vill kunna redan innan skolan på ett innovativt & roligt sätt.

Albert är utvecklat av erfarna lärare just för att kunna ta fram dom bästa och mest pedagogiska övningar med positiv feedback för att skapa en bättre, men också mycket roligare inlärning. För allt blir ju faktiskt mycket roligare när man förstår och ser att man kan. Thyra blev så stolt och gladnär hon fick kläm på övningarna.

Thyra älskar även sin lila enhörningsklocka hon fick i våras men hon är inte jättebra på klockan om vi ska vara helt ärliga. Så gissa hur glada både hon & vi blev när vi såg att Albert även har övningar just på att lära sig klockan. Lika roligt och pedagogiskt som alla andra övningar i Albert. Suveränt bra måste jag som mamma säga!

Thyra som är 5,5 år använder Albert anpassat för förskolan upp till årskurs 3 som man använder enkelt via iPad / laptop. För större barn finns även Albert från årskurs 4 upp till högstadiet som enkelt kan använda en mobilapp. Så enkelt & smidigt!

Jag tycker verkligen ni ska testa Albert ni med. Barnen kommer älska det, speciellt då det inte känns som vanlig ”tråkig” läxläsning utan mer som ett roligt spel.

Just nu har Albert en så bra sommarkampanj! Alla barn får nämligen testa Albert helt gratis fram till skolstart den 20:e augusti. Alltså hur bra?! En chans ni inte vill missa, ett perfekt och lärorikt sätt att spendera timmar i bilen eller en regnig dag i sommarstugan i sommar ju. Klicka HÄR för att komma igång eller läsa mer om kampanjen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.