En helg i vackra Skåne – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

En helg i vackra Skåne

Oj vad tiden springer iväg. Nästan en vecka sedan vi var i Skåne. Så många som ville veta lite mer och få lite tips så det tänkte jag ni skulle få nu:)

Vi började vår Weekend i Malmö där vi checkade in på Clarion hotell Malmö Live. Alltså vilket hotell! Så många som frågade om vad vi tyckte om hotellet efter att ni såg det på stories. Alltså vi älskade det! Perfekt läge, grym service, fina rum och otroligt barnvänligt! Så bra att vi redan nästa vecka när vi åker ner för att kolla sommarlovs morgon med tjejerna ska bo där igen. För det var verkligen perfekt!

För er som också ska åka ner för att kolla sommarlovs morgon så är Clarion Live ett grymt tips att bo på. Dom har just nu även ett riktigt bra erbjudande för just barnfamiljer, som ni kan läsa mer om HÄR. Hotellet är verkligen riktigt bra, speciellt nu för oss med barn på sommaren så har dom har nämligen ett eltåg som går utanför hotellet och kör direkt till Sommarlovsmorgon & tillbaka. Så smidigt ju! Dessa dagarna öppnar även hotell frukosten 1h tidigare. Alltså så bra ju!

Utsikten från hotellrummet var smashing. Utsikt över Öresundsbron och havet samt Malmö och västra hamnen. Så otroligt fint! Att gå och lägga sig med hela den magiska utsikten från fönstret va verkligen wow känsla. Ni ser ju så härligt!


Vi åt middag på Eatery, så mysigt, trevligt och gott verkligen. Ett superbra tips till er som bor på hotellet eller som är i Malmö.

Clarion Live har även samlat massa bra tips för vad man kan hitta på i Malmö nu i sommar. Läs mer om dom HÄR.


Vi hade en mysig dag i Köpenhamn och dagen efter en mysig förmiddag i Malmö innan vi åkte vidare mot Österlen. En så otroligt mysig weekend med alla rätt verkligen! Här kommer dagarna i bilder direkt från kamerarullen, följt av lite härliga Skåne & Österlen tips.

Många av er ville ha lite härliga Österlen tips inför sommarsemestern så här kommer en liten lista med lite semestertips för er som ska ner till Skåne nu i sommar:)

– Mandelsmanns trädgårdar

– Kivks musteri

– Knäbeckshusen

– Gårdens Vedung

– Örum 119

– Karlaby Kro

– Franska Creperiet

– Sandhammaren

– Apotekarnas Trädgård

– Börsarps backar

– Fridens Pizzeria

– Café annorlunda

– Talldungens gårdshotell

– Malmö Saluhall

– Mölle krukmakeri

– Höganäs saluhall

Kram på er ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.