Susan Törnqvist

Ikea hack & kärleken för en stil

Snacka om inrednings drömmen delux för mig som inredningsnörd. Himlen aka Artilleriet och deras ny renoverade butik. Oh my, bara den är värt ett besök för alla ser som kommer hit till västkusten i sommar!!

Fåtöljen Ellen ska få flytta in hit i höst, simpel as that! Ingen bra plats men det ska bara lösas! Haha…

Hur som helst så blev jag helt kär i känslan. Skåpet, alltså my god! Älskar!! Även lampan, hur fin?! Lite över min budget, men känslan tänkte jag den borde man ju kunna få till ändå.

Som ni vet när jag visade min fina vän Matildas Ikea Hack på Billy bokhyllan ( ni som missta läs om det HÄR). Så älskade jag ju det, hon fick verkligen till det, så fint & jag hade ju redan då en tanke om att göra om mitt bestå skåp hemma med rottingväv jag med. Min tanke var nog från början ett målat skåp med inspiration om att göra en variant på Design House Stockholms fina Air skåp. Men efter min tur på Artilleriet blev det nått helt annat.

Något så otroligt mycket enklare som inte tog många minuter faktiskt men som skulle ge lite av samma lyxiga känsla som den jag fick av det svarta hårda som möter den mjuka naturliga rottingen.

Sagt och gjort köpte jag nya lyckor på Ikea, Hanviken för 200:- st, beställde rottingväv på nätet & gjorde en copy paste på Tilda fast i bestå variant och utan att måla skåpet som jag först tänkte utan nu ville jag åt den där mörka Artilleriet känslan.

Resultatet;

Förut så såg det ut såhär:

Jag tycker ändå att det nya skåpet verkligen fick lite av känslan från Artilleriet utan att kosta nästan 20000:- utan istället landade på ca 1500:-. Tycker absolut det känns lyxigare och samtidigt väldigt snyggt mot betonggolvet.

Håller ni med?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.