Susan Törnqvist

Matheos lilla kryp in – barnrums favoriter

Äntligen börjar M:s lilla rum bli klart. Jag flyttar runt och testar mig fram med möbleringen. Thelmas Snö byrå från Asplund ska få komma på plats så snart hennes nya garderob kommit så det återstår allt lite fix. Men det känns verkligen mysigt och ändå väldigt rymligt. Samtidigt anpassat för M just nu och tills han är typ 3-4 år.

Som ni vet älskar jag att inreda barnrum med just leksaker & belysning. Det blir både mysigt, fint och lekfullt. Att ha en myshörna är ett måste tycker jag personligen. Som den fina sittpuff på bild ovan, tänk med en mysig sänghimmel över, en ljusslinga där inne och ett perfekt ställe att läsa sagor på ju!

Mycket av detta fina till M och hans rum har jag hittat på Babylove. En av dom bästa barnbutikerna tycker jag. Så himla fina och unika saker till dom små. Som fina träleksaker, lampor, sänghimmel barn, barnmöbler, barninredning, roliga bollhav samt massa fina dop & födelsedagspresenter.

Ett måste helt enkelt!

Dom fina träleksakerna, alltså hur fina?! Dessutom hållbara och bra för barnen att leka med ju! Hos Babylove finns så många fina träleksaker till baren!


Den här fina gungelefant är en av mina favoriter. Så himla fin och barnen älskar den verkligen. En perfekt doppresent helt enkelt!


Denna perfekta nattlampa är utan tvekan denna fina buss från Little Lights. Dessa lampor finns i massor av fina varianter. Så fina även som inredningsdetalj på dagen när det är ljust. Älskar dom! Perfekt presenten!


Jag älskar att inreda barnrum, hör finns liksom utrymme för massor av fina prylar, lampor, textiler & leksaker. Lekfullt, mysigt och med utrymme för för fantasi. Men det är ju också så att barnrum också kan bli röriga med allt som ska fås plats med. Så tänkte ni skulle få mina bästa tips att tänka på när ni ger er i kast med just barnrummet:)

Jag försöker ha med mig följare ledord som tips för att lyckas med inredningen i barnrummet: 

– Smart förvaring

– Inred i öar

– Välj färger med samma klarhet

– Använd leksaker som inredningsdetaljer

– Tänk lekfullt och busigt

– Balans & harmoni

– Belysning

– Maxa med textil

– MYS!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.