Susan Törnqvist

Att lyckas få ihop det

Alltså, hur jag än vrider och vänder på tiden och dygnet just nu så får jag inte ihop det. Dygnets 24h räcker inte till. Daniel jobbar denna veckan och mellan simskola, underhålla tre barn varav en liten plutt, fortfarande inte stängt av och gått på den där semestern jag lovade mig själv. Ja hjälp. Som jag ligger efter i mitt jobb att uppdatera här & på insta just nu. Högen med kommentarer att svara på växer när jag försöker hålla redan på mejlen.

Sen det faktum att två händer, tre små kids som alla på ett sätt är beroende av min hjälp & all denna matlagning, frukost, lunch, middag, mellanmål & däremellan hitta på roliga aktiviteter. Det är som att driva ett B&B.. haha.. Alltså hur man hinner nått mer är för mig ett under för det gör inte jag. Tack världens bästa mamma som ställt upp denna veckan men det är svårt ändå!

Kag har varit tvungen att sträcka något och då har det tyvärr blivit lidande här. Jag är så ledsen. Men jag hoppas ni förstår, att ni fins kvar trotts allt♥️ För kanske har ni med samma hemma hos er, sommarlov och inte riktigt samma tid att kolla sociala medier som andra tider på året?

Åh jag vill mest bara be om ursäkt, för dåligt uppdaterande. Samtidigt också skriva av sig lite av den där mamma ångesten man ändå får. Alltid ska man leverera nått kul och göra saker, samtidig som mat, handla, tvätta osv med aka hinnas med. Insåg i veckan att enda

Gångerna man sitter ner är när man äter,är på toa, sover & kör bil. Haha igenkänning på den någon?!

Åh ja det är egentligen helt fantastiskt mysigt och lyxigt att ge baren långa sommarlov tillsammans. Det är bara att den där tiden inte alltid finns som man önskar. Men men det viktigaste är väl att man är tillsammans, resten det löser sig alltid. Eller hur?! ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.