Susan Törnqvist

Min första – så stolt

Stoltheten över den här buketten, nej den är egentligen inget speciellt. Den är inte speciellt stor heller. Utan det som är magiskt med den är att det är den första som kommer helt från vår egna trädgård. Min första egen plpocksde fredagsbukett. Det är något speciellt med det. Iaf för mig!

Jag sa att 2019 skulle bli året då jag skulle skaffa mig gröna fingrar. Jag har med hjälp av min fina man skapat oss nya fina rabatter. Det har drivit upp dalior från knöl till nu plantor med knoppar, stockrosor och massor av krukor med perenner som snart ska få bo i en purknande perennrabatt. Det finns flera av mina favorit blommor i vår trädgård nu. En enorm eukalyptusbuske och bäst av allt ett köksland som bara frodas. Alltså detta, ni anar inte hur stort det faktiskt är. Små steg nått varje år men i år blev D helt imponerad. Tror varken våra familjer eller D någonsin trodde att detta skulle inträffa.

När vi blev ihop för nästan exakt 15 år sen så sa jag att när jag blir vuxen ska jag bo i ett vitt hus vid havet med asfalterad gräsmattan. Jag kunde inte tänka mig något värre än trädgård🙈

Jag skäms nästan över detta och det är nog svårt att tro i hemmet som idag är fullt av snittblommor och krukväxter att jag i vår första lägenhet var så anti blommor att jag hade plastblommor 😂

Det är ju helt galet, att jag idag är den som

I min omgivning älskar blommor mest och är den som får binda brudbuketter & blommor till bröllop. Och störst av allt nu är den som odlar mina egna fredags buketter. Ja jag är faktiskt lite stolt över detta.

Är detta bara ett tecken på att jag blivit gammal nu när jag passerat 30 sträcket?!😂

Har ni varit som mig och nu med tiden blivit likadan som jag med blivit?!♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.