Susan Törnqvist

En midsommarnatts dröm

Hej fina,

Hoppas ni haft en riktigt härlig midsommar! Vi kom från en varmt Kreta direkt till ett klassiskt svenskt midsommarväder med ett supermysigt firande.

Vi firade ett gäng på 6 vuxna & massa härliga kids med midsommarstång, sillunch & härlig middag ända in på småtimmarna. Så otroligt härligt!

Jag älskar midsommar, vanligtvis är vi alltid ett riktigt stort gäng men i år eftersom både vi kom hem bara timmar innan så kändes det så rätt & mysigt att inte ha planerat eller styrt upp värsta midsommarfirandet. Med alla kids blir man en del ändå och att fira vi närmaste var verkligen helt perfekt och så mysigt på alla vis.

Hur firar ni midsommar?

Tänkte jag skulle visa er lite från vår midsommar direkt från kamerarullen men först ska ni få receptet på min sommarsallad jag gjorde till middagen igår som så många av er frågat efter. Busenkel & jättegod!

Sommarsallad med basilika & jordgubbar

Du behöver:

Valfri salladsbas, jag använde färsk grönkål från mitt eget köksland.

Jordgubbar

Basilika

Salladslök

Burrata

Salt & Peppar

Lime

Olivolja

Jag började lägga grönkålen i botten på fatet, sen varvade jag alla ingredienser i lager och toppade sedan med lime, salt, peppar & olivolja.

Så otroligt fräscht & gott. Perfekt till alla sommarens luncher & middagar 🙌🏼

Haha det här med den perfekta midsommarbilden på hela familjen är ju helt omöjlig med alla barn, viljor, kransar osv. Men visst är det ändå så att det är så perfekt, livet precis som det är. Så himla härligt ändå.

Verkligen älskar våra kransar. Så himla fina! Tack snälla bästa tjejerna på Magasin7. Dom blev precis sådär härliga som jag önskade mig. Att binda egna kransar tycker jag är så himla mysigt men det blev lite svårt att hinna & är så nöjd att ha bästa blomsteraffären som vet precis vad man gillar och vill ha.

Matheos krans ska jag torka, hur mysigt med hans första midsommarkrans liksom? Åh så fint. Håller ni inte med?

Binder ni era egna kransar?

Så många av er har frågat om min klänning. Den kommer från Wakakuu och är från By Malina. Så fin & finns HÄR. Halsbandet är en limiterad upplaga från Maria Nilsdotter och mina skor är ett par gamla favoriter från H&M.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.