Susan Törnqvist

Belkyra 7 veckor senare

Så många sv er som frågar hur jag har upplev min Belkyra behandling som jag gjorde för ca 7 veckor sen. Många undrar om jag är nöjd. Ni som missat detta & den behandling så kan ni läsa mer om den HÄR.

Jag är verkligen så nöjd men ska göra en behadling till för att få bort det sista. Men jag lovade ju er före och efter bilder så självklart ska ni få se hur belkyra behandlingen ser ut idag. Än kan man inte se helt färdigt resultat eftersom det fortfarande jobbar men det är verkligen sån skillnad.

Före Belkyra för 7 veckor sen.


Efter Belkyra tagen nu i onsdags.


Om ni är intresserad av Belkyra och bor i Göteborg så gå till Rebecca på Stare by Rebecca & ni missar väl inte att om ni uppger Susan vid bokning så bjuder Rebecca på både brynfix och min favorit behandling Kemisk peeling 🙌🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.