Susan Törnqvist

Skönhets på djupet med The Solution

För ett tag sen så berättade jag ju för er om mitt otroligt roliga samarbete med Oslo Skin Lab och deras fantastiska kollagenpulver The Solution. Ni vet ju som sagt att jag är en riktig hudvårds nörd som älskar produkter som verkligen gör skillnad samtidigt som dom är enkla att använda. Det måste nog vara mitt bästa lifehack, produkter som gör skillnad på djupet men som inte kräver någon tid i en stressad vardag. Håller ni inte med?!

När man hittar en produkt som man verkligen ser gör skillnad och som ger mätbara resultat! Nu har jag använt The Solution ett tag och märker verkligen stor skillnad på min hy. Men innan jag berättar hur så tänkte jag ge er en kort recap om varför det är så bra att tillföra Kollagen till kroppen och vilken betydelse kollagenet har.

Vad är egentligen kollagen?!

Kollagen finns som jag berättat tidigare naturligt i alla våra kroppar och det är kollagenet som håller vår hud slät och elastisk. Visste ni att kollagenet i kroppen minskar i 30 års åldern?! Det är just denna minskningen som är främsta orsaken till att vi får linjer & rynkor. Därför är det så smidigt när man kan tillföra detta kollagen till kroppen igen genom The Solution.

Förutom rynkor och linjer så är The Solution även bra mot celluliter. Dessa inte så härliga gropar fick jag efter mina graviditeter ock handen upp vem gillar egentligen dessa?!Vem av er vill inte på ett smidigt sätt kunna reducera dessa?!

Så hur har jag då märkts skillnad på min hy sen jag började med The Solution?!

Efter att ha använt The Solution ett tag nu så märker jag så stor skillnad på min hy. Det här kollagenet gör verkligen skillnad. Huden känns mer spänstig, slätare och med mer glow. Tydligast märker jag skillnad på den tunna huden runt ögonen, som nu känns mycket mer slät och ”plumpad”. Men den bästa effekten är verkligen skillnaden på dom där hemska celluliterna. Jag ser verkligen sån skillnad och kommer verkligen fortsätta ha The Solution som en del av min dagliga rutin. För dessa resultat vill jag bara ska bestå och fortsätta bli ännu bättre.

Som ni vet så och berättat tidigare så är jag ju extra stolt över att samarbeta med Oslo Skin Lab. Detta då jag som ni vet själv faktiskt kontaktat dom just för att jag är så extremt förtjust i denna ljuvliga produkt och vill att fler av er ska få ta del av just denna.

Jag vill alltid hitta produkter som gör det möjligt gör mig att vara den bästa versionen av mig själv så länge som möjligt. Alla dessa krav och mer där till uppfyller verkligen The Solution.

Jag tar The Solution varje morgon och det är verkligen så smidigt att använda. Kollagenpullvret kommer i smarta enkla portionsförpackningar som man blandar ner i valfri mat eller dryck. Eftersom kollagenet är helt lukt och smakfritt så det känns inte ens att du blandat i det. Alltså hur bra?! Inga jobbiga tabletter att svälja, bara det liksom.

Så bland bara ner i frukostgröten, kaffet, ett glas vatten eller morgonjuicen, så enkelt & smidigt.

Vem älskar inte när produkter är precis så här smidiga?! Det finns ju då inga utsikter att inte använda denna magiska produkt som dessutom har dokumenterad effekt.

Hur gör The Solution göra skillnad?!

The solution är som sagt ett kollagenpulver som innehåller 100% bioaktiva kollagenpeptider. Det innehåller alltså inga tillsatser eller smakämnen samtidigt som det reducerar och förebygger rynkor, fina linjer och celluliter genom att ge ökad spänst och elasticitet i huden. Detta genom att just tillföra det kollagenet som kroppen efter 30 års ålder tappar.

Det finns studier på det här kollagenet, som har bevisats kunna reducera rynkor med i snitt 20 procent på 8 veckor. Hur fantastiskt är inte det?!

Som jag berättat tidigare men som verkligen tål att upprepas då det är så himla fantastiskt. Så bygger hela idén och tanken bakom Oslo Skin Lab faktiskt på holistisk hudvård där man inte bara tar hand om sitt yttre utan även sitt inre. Så genom att använda The Solution får man verkligen skilland inifrån & ut. Hur bra?!


Om ni som mig vill ha en enkel & riktig bra produkt som verkligen gör skillnad inifrån & ut så tycker jag verkligen ni ska testa The Solution.

Jag har ju faktiskt också ett helt fantastisk erbjudande exklusivt till er! Just nu får ni nämligen hela 65% rabatt hos Oslo Skin Lab och betalar då bara 199:-. Detta gäller er första beställning när ni blir medlemmar. För att läsa ännu mer om The solution och beställa hem ditt paket så klickar ni bara HÄR.

Inlägget är i samarbete med Oslo Skin Lab

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.