Susan Törnqvist

Vi gjorde det

Ibland så tar man en paus helt utan varken tanke eller planering, det bara blir så när livet pågår mitt i & man bara tillåter dig att stanna upp när man inte känner för det.. Ja lite så blev det här nu ett par dagar. Både hör på bloggen och instagram. Jag har helt enkelt inte haft någon inspiration, tid eller direkt lust. Ibland så räcker den där inspirationen inte längre än till jobb. Mejl korgen är totalt överfull av önskemål kring inredningshjälp och jag lovar att svara er denna veckan! Jag har verkligen inte hunnit. När hjärnan och kroppen desutom är fullt upptagen att hantera andra känslor så säger det bara stopp. Förstår ni känslan?!

Så varför känner jag såhär nu då egentligen?!

Jo spontant bokade vi en resa förra veckan till Kreta redan om 3 dagar. Jag som då inte är speciellt förtjust i själva flygresan får ju då lite lätt ångest. Då blir det svårt att leverera när man någonstans i kroppen känner en liten lätt oro.

Beroende på vilket tid på dygnet man frågar så känns det ibland mycket bättre. Jag känner mig stark och vet att det gick ju bra sist trotts lite turbulens. Då flög vi över havet och mitt i vintern, nu mestadels över land, inte över några direkta bergskedjor och mitt i sommaren. Har inga dåliga minnen av flygresor just på sommaren. Men så ibland får jag bara en riktig ångest klump i magen. Även om jag då verkligen läst på och vet följande:

– Turbulens är inte farligt. Det är luftströmmar som påverkar luften. Precis som att köra båt på havet eller bil på en grusväg.

– Om man flyger en gång om dagen varje dag så är det en sannolikhet att du kan flyga i 19000 år innan något skulle hända.

– Det är 18 gånger säkrare att flyga än att stanna hemma & 10 gånger säkrare än att åka till jobbet.

– Piloterna & kabinpersonal har detta som sitt jobb, dom skulle inte ha det om det innebar en risk för sitt liv.

Är någon av er pilot, flygvärdinna eller likande? Kan ni inte då snälla dela lite tips & erfarenheter till en flygrädd? Snälla♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.