Före & efter – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Före & efter

Snart dags för långhelg igen. Vilken lyx, håller ni inte med?!

Idag var jag hos Jennie på Studio Epic för att fixa sommar håret. Jag som alltid jobbar mot mitt hår, ljust och så iskallt som möjligt. När mitt hår mest bara vill vara varmt, en omöjlig ekvation. Haha. Denna gång tog jag däremot mitt förnuft till fånga och tänkte mig en ljusare sommar hår men med en mörkare botten men i en kallar beige ton. Så varmt men svalt.

Så här såg mitt hår ut innan behandlingen.

Nyfikna på hur det ser ut efter?!

Hur fint?! Åh jag är verkligen såå otroligt nöjd!! Det blev även en snygg gardinlugg. Sommar fräscht och naturligt snyggt! Kan ju inte bli bättre. Tänkte jag skulle visa er framifrån imon med såklart.

Lite fantastiska produkter från Kerastase fick även följa med hem. Älskar Kerastase, mitt hår mår så bra av deras produkter, sån skillnad på kvalitet och mitt krulliga frissiga hår hålls tom i styr av dessa. Det är inte illa🙌🏼

Studio Epic har faktisk min galet grymma vän Patricia från gymnasiet startat ihop med en Elin och alla som jobbar här är fantastiskt duktiga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons