Susan Törnqvist

Den vanligaste missuppfattningen

Alltså återigen TACK!! Vilken enorm kärleksbomb ni gett mig sen i måndags! Ni är underbara på alla vis!

Så många av er som hört av er bara för att berätta att ni inte alls trodde jag var den personen ni såg på TV. Utan trodde mer att jag är följande:

Du är lugn, blyg, stel, är den som är tyst & iakttagande i ett rum med många människor. Introvert och inte helt trygg i dig själv.

Men som nu fick en helt annan uppfattning av mig som person efter programmet. Asså detta är ju så roligt för detta är den vanligare fördomen/uppfattningen om mig.

Det är så många som beskrivit mig just såhär som delar i min person så, vilket är så roligt speciellt när jag berättar detta för mina nära. Jag är allt annat än lugn, haha eller det bror på hur man ser det, men jag skulle nog vara förvånad om någon i min närhet ser mig som lugn utan snarare det att säger till mig att bli bättre på att just Ta det lugnt. Haha.

Jag är inte speciellt blyg, tyst eller introvert av mig heller, däremot kan jag i ett rum med helt nya personer vara iakttagande och läsa av stämningar & personer dom första minuterna innan jag känner mig bekväm & tar plats, men vi snackar bara minuter. Haha. Jag är nog snare framåt och över social. En extrovert person helt klart.

Idag skulle jag nog säga att jag är trygg och självsäker. Jag kan nog uppfattas som osäker då jag öppet delat att jag inte känner mig helt trygg i att dela allt här på bloggen & insta. Att jag inte är den som varit speciellt bekväm på bild eller video. Kanske är det just det som gör att jag genom bild och text framstår som någon som jag inte alls är. Haha

Anledningen till detta är nog för att jag någonstans ser mitt ansvar till mina barn, min familj, min man, mina vänner och dom jag jobbar med. Vissa saker vill jag ändå hålla i det privata rummet. Vilket totts många år i den här branschen fortfarande brottas med & kan känna mig osäker kring vad jag ska dela & på vilket sätt. Men jag tycker att jag under senaste året blivit så mycket ”bättre” på detta.

Sen känns det även extremt ovant att så många av er som följer mig skulle veta så otroligt mycket om mig och mina tankar/känslor utan att jag vet något tillbaka. Det är ovant att bli igenkänd på stan och då också veta hur mkt ni vet om mig, det är nog också något som gjort mig mer restriktiv men jag blir bättre och bättre på det och förstår att jag måste våga släppa in mer på djupet men jag gör det med extrem respekt för er och mina nära & kära och era känslor. Kanske därför jag kan uppfattas som lite osäker, blyg och introvert när jag egentligen är den raka motsattsen.

Men jag ska ju verkligen försöka börja med det här med rörligt så ni får lära känna mig bättre:) Speciellt nu när ni var så många som ville ha mer av detta🥰

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.