Susan Törnqvist

Wow wow wow!!

Åh jag vet inte vart jag ska börja!! Vilken enorm respons efter gårdagens avsnitt av Vem bor Här där jag var med ihop med vårt hem och ett underbart gäng. Jag har inte hunnit svara på allt ännu men alltså TACK tack tack bästa ni!! Ni är verkligen fanatiska♥️

Det många sa var att det var kul att få se helheten då det är svårt att se genom bilderna hur allt hänger ihop. Ja det är ju ett hem i olika nivåer av olika tidsåldrar och är nog inte helt enkelt att uppfatta genom bilder. Man blir ju själv hemma blind och tänker att alla vet hur det hänger ihop utan att egentligen ha förklarat.. haha…

En del byggd 1932 och dom nyare delarna stod klara 2017, den höga delen är originalet och dom lägre de nya. I de nya delarna har vi betonggolv & högt i tak mellan nivåerna mellan 1-3 trappsteg i kalksten. Sen är huset stort med många stora sociala ytor. Vilket är så himla lyxigt. Det finns liksom plats för alla, både vuxna & barn. Så mysigt!!

I det här hemmet händer det ju nått jämt. Mitt hem är min duk där jag testar, möblerar, ändrar om, målar och hittar på nått nytt projekt allt som oftast. Det gör att det redan nu genom gått ganska många förändringar sen i oktober när programmet spelades in. Haha… Allt beror lite på humör, säsong, kreativitet och vilket ryck jag får.

Ibland vakar jag och får ett ryck och kan möblera om ett helt rum under dagen om jag bara bestämmer mig för hur jag vill ha det.

Har fått så många önskningar på att jag ska tag i det där med rörligt nu efter programmet. Jag tycker ju denna upplevelse var bland det roligaste jag gjort och jag har ju varit inne på detta med rörligt tidigare. Så det är ju så roligt att ni vill se mer av det.

MEN frågan är hur & vad?! Det finns hur många vloggar som helst så vad ska man då bjuda på för att göra något eget och som

Ni både vill och orkar se på. Så min fråga är : Vad vill ni se om jag tar tag i det där med rörligt?! Kan ni inte dela med er? Vore såå tacksam!!

Återigen massor av tack för alla fina ord, meddelanden och kärlek!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.