Susan Törnqvist

Ikväll smäller det

Ja få har dagen äntligen kommit, efter månader av väntan är dagen här då vårt avsnitt av Vem bor här sänds. För er som kollar på SVT är ser kl 20:00 som gäller men finns redan nu tillgängligt på SVT Play.

På riktigt är detta bland det roligaste jag gjort! Att få se alla fantastiska hem, att få träffa & lära känna dessa fanatiska deltagare. SÅ KUL!!

Får ni möjlighet så var med!! Ni kommer inte ångra er. Kan inte rekommendera det med hemskt gravid illamående men full dos medicin, vätskeersättning, små äta och smyg kräkas mellan tagningarna var min räddning. Sen låg jag däckad över en vecka efteråt men lätt värt varenda sekund!! KJag ska avslöja att jag varit så nervös för hur detta kommer Klippas ihop & hur jag kommer uppfattas. Är det skämskudde som 9

Det släpptes ju kl 02:00 inatt & jag ska erkänna att jag faktiskt satte klockan för att se det direkt. Hahaha

Jag ska erkänna att denna hemska tröja ska brännas på bål. Haha den var galet varm och kliande något galet. Men allt för tävlingen:) Kan avslöja att det första jag gjorde efter inspelningens slut var att byta om till min vanliga look. Hur galet?! 😂

För er alla som efterfrågat hur helheten i vårt hem faktiskt hänger ihop slå på tv:n ikväll så får ni se😉

För er som inte kan vänta så hittar ni avsnittet HÄR🙌🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.