Susan Törnqvist

Om mina bästa life hacks!!

Hej bästa ni,

Hoppas ni har en härlig start på helgen. En riktigt fullspäckad helg där jag också måste knö in lite jobb & plantering i trädgården. Vågar man plocka ut sina för odlingar nu eller är ser för tidigt?! Gud så svårt att veta😅

Just det här livspusslet, tre ungar så magiskt men vilken tid det tar ändå. Det är ju så att set tar lite mer tid än två ska erkännas.

Så jag tänkte vi skulle prata lite om life hacks. Vad man gör för att eller använder för att få ihop eller göra livet lite lättare & enklare. Tänkte jag listat några av mina och det vore otroligt roligt att höra vad ni har för roliga & grymma life hacks:) Så vi kan tipsa & lära av varandra:) Hur härligt?! Vi har säkert många lika genvägar, för inte har jag kommit på allt detta själv:)

– Steamer! Alltså vårt bästa köp tror jag! Den åker med på alla resor och tar både bort lättare fläckar och doft så plaggen håller längre! Bästa!!

– Ingefära & gurkmeja! För att hålla mig frisk från så många av föris bacillerna som bara möjligt och barnens snoriga näsor okt-april så är min dagliga dos av en ingefära & gurkmeja shot min life saver!

– Kokosoljan! Alltså bästa mot torr hud! Är hyn trött och fnasig efter vintern sov med ett lager kokosolja i ansiktet. Även perfekt mot torra hälar, knän & armbågar & som hårinpackning:)

– Bikarbonat! Haha ja ibland så häller jag i en gnutta bakpulver i min ansiktsmask för att ge porerna en extra match.

– Rulla rulla! Älskar ni som mig siden blusar men som tyvärr är super känsligt mot veck & rynkor. Har ni inte möjligthet att ta med en streamer är mitt tips att rulla dessa & rynkorna är ett minne blott:)

– Våtservetter! Alltså vad gjorde jag innan jag fick barn?! Dessa små servetter vi rengör bebis rumpor med tar nämligen bort dom allra flesta fläckar. Prefekt till sammetstyger!

– Flyplansläget! Genom att sätta telefonen på just flygplansläge så laddar den dubbelt så snabbt. Perfekt när man behöver ladda upp batteriet snabbt!

– Mandolinen! Aldrig har det väl varit lättare eller snabbare att skiva eller hacka! Men akta fingrarna:)

– Använd ugnen! Som gammal skridskoåkare applicerar jag det gamla tricket från när jag värmde upp dom nya stela skridskorna i ugnen för att sedan kunna gå ur dom innan premiären på isen. Samma sak fungerar fantastiskt på skinnskorna. Men här snackar vi inte om

att skorna ska grillas i 250grader:) haha

– Ketchup & citron! Dessa två komponenter är två olika trick att använda för att rengöra mässing. Citronen ihop med bikarbonat eller bara ketchup får din mässing att glänsa fint igen:)

– Pinterest! Kanske varken en nyhet eller nått riktigt life hack men världens bästa känna för inspiration när den tryter eller när man vill förklara sina tankar med! Älskar!!

– Torrschampo! Inte bara bra mot fett hår utan även perfekt för att kamouflera utväxten på men även om det blonda håret känns gult och dassigt livar ett torrschampo upp färgen!

– Exfoliering! Bästa tricket att liva upp en livlös och trött hud. Bästa grunden för att få till det perfekta glowet!!

– Nyckelringen! Ja måste väl vara ett av dom vanligaste life hacks som finns men även galet jobbigt problem. Fäst en nyckelring i gylfen och fäst den sedan runt knappen innan du stänger byxan:) Tadda, problemet är ett minne blott!

– Ättika! Ska du bara ha en sak hemma så är det ättikan! Är bra mot precis allt från fettfläckar till mögel & dålig lukt.

Ha nu en jättefin dag bästa ni!!

Kramar💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej Susan! Din blogg är bäst! Tänkte bara fråga om belkyra behandlingen du gjort, har du sett något resultat? Är sugen på att göra det själv nämligen 🙂 kram!