Susan Törnqvist

En smygtitt inne hos M

Hej fina,

Jag är verkligen i fullgång med M:s rum just nu. Otroligt mycket kvar men bit för bit så blir det sakta klart:) Tänkte att detta skulle bli så svårt men det blir ändå väldigt mysigt. Tänkte ni skulle få er en liten smygtitt inne hos M redan nu.

Många frågar vad jag tillslut bestämde mig för att göra med min rumsproblemstik. Jag beslutade helt enkelt för följande. Tjejerna för ha kvar sina rum på nedervåningen för här leker dom jämt. Dom älskar verkligen sina rum och eftersom dom faktiskt leker där kändes det inte rätt att ta bort något av dom. M fick då det som tidigare var vårt gästrum. Vi sover helt enkelt som innan allihop i samma sovrum men alla i egna sängar. Jag följde helt enkelt magkänslan, vi har lyxen att ha ett sovrum som är lika stort som en lägenhet, tjejerna vill inte sova själva än så jag kände helt enkelt såhär: Det kommer komma en dag när dom inte längre vill sova nära oss, när dom är så pass stora att sova själva och då har varsitt rum. Men eftersom det inte stör någon i vår familj att vi sover i samma sovrum så tänker jag inte skynda på det. Den dagen kommer och då kommer jag säkert sakna tiden vi alla sov ihop så jag lyssnade helt enkelt bara på magkänslan:)

Så här ser det iaf ut inne hos Matheo eller iaf små smygtittar in:)

Det magiska skeppet kommer från butiken Landet Ingenstans och finns HÄR. Jag har även lagt i en tunn ljusslinga på batteri här i så den lyser fint på kvällen.

Den magiska förvaringskorgen som jag ÄLSKAR & har i hela huset kommer från bästa The Polpo Hub & finns HÄR.

Sängkläderna i ekologisk bomull kommer från Kongeslojd och finns i min favorit barnaffär Landet Ingenstans HÄR.

Den fina stjärna kudden har jag fått av fina Solhemsinredning. Så fin ju! Den hittar ni såklart HÄR!

Denna helt magiska matta och den fina pläden kommer från min som ni vet favorit Classic Collection. Oslagbart bästa och finaste mattorna. Ni hittar den mjuka mattan HÄR & den fina pläden M fick av dom när han föddes HÄR.


Hyllorna och klädställningen är två super enkla Ikea Hacks. Ikeas ben bockar är nämligen perfekta som klädställning och kostar typ 99:- sen har jag målat 3 smala Billy bokhyllor och skapat detta skåp 🙂 Så enkelt!!

Det man behöver för att måla Billy bokhyllan är:

– Målartvätt

– Häftfärg

– Snickeri färg

– Fin smal Roller

Jag monterade ihop skåpet först, tvättade sedan skåpen med målartvätt och målade sedan allt med ett lager häftgrund. Sen har jag målat skåpet med en riktigt fin smal roller av snickerifärg. Målade två lager. Klart!

Så enkelt och smidigt. Rummet och skåpet är målat i Nordsjös varma gråa färg som heter Grey Sparrow.

Detta är bara lite av ena halvan på rummet resten får ni se snart då massor av magiska saker kommer som ska in hit från Babylove. Då kommer det bli perfekt, några riktiga godbitar, men vad tycker ni?! Tror ni det blir bra?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.