Susan Törnqvist

Hudvård inifrån med kollagen

Jag är så spänd på att få berätta detta för er, något jag börjat med som verkligen gör skillnad. Jag har nämligen börjat med kollagenpulver från Oslo Skin Lab som heter The Solution. Ni vet ju att jag är en riktig hudvårds nörd som älskar produkter som verkligen gör skillnad samtidigt som dom är enkla att använda. Ni vet känslan man får när det man gör verkligen syns och ger mätbara resultat! För det här kollagenet gör verkligen skillnad. Som ni vet och jag sagt hundra gånger innan vill jag ju alltid hitta produkter som gör skillnad, så jag kan vara den bästa versionen av mig själv så länge som möjligt.

Därför är jag extra stolt över att samarbeta med Oslo Skin Lab som jag själv faktiskt kontaktat då jag är så extremt förtjust i denna ljuvliga produkt och vill att fler av er ska få ta del av just denna! Ni kommer älska, jag lovar!!

Vad är egentligen kollagen då?!

Kollagen finns naturligt i alla våra kroppar och det är kollagenet som håller vår hud slät och elastisk. Visste ni att kollagenet i kroppen minskar i 30 års åldern?! Det är just denna minskningen som är främsta undantaget att vi får linjer & rynkor. Därför är det så smidigt när man kan tillföra detta kollagen till kroppen igen genom The Solution.

Förutom rynkor och linjer så är The Solution även bra mot celluliter och det ser jag så framemot att se effekt på då dessa kom som en mindre härlig biverkning av graviditeten. Ni känner kanske igen er?!

Så vad gör då The Solution?!

The solution är som sagt ett kollagenpulver som innehåller 100% bioaktiva kollagenpeptider. Det innehåller alltså inga tillsatser eller smakämnen samtidigt som det reducerar och förebygger rynkor, fina linjer och celluliter genom att ge ökad spänst och elasticitet i huden.

Det finns studier på det här kollagenet som har bevisats kunna reducera rynkor med i snitt 20 procent på 8 veckor. Hur fantastiskt är inte det?!

Hela idén och tanken bakom Oslo Skin Lab bygger faktiskt på holistisk hudvård där man inte bara tar hand om sitt yttre utan även sitt inre. Skönhet kommer ju faktiskt inifrån som man så vackert ofta säger.

Hur använder man The Solution och på vilket sätt är det så enkelt?!

Det är verkligen så smidigt att använda The Solution, då kollagenpullvret kommer i smarta portionsförpackningar som man enkelt blandar ner i valfri mat eller dryck. Detta då kollagenet är helt lukt och smakfritt så det känns inte ens att du blandat i det.

Jag börjar oftast dagen med en grön juice eller smoothie så där i blandar jag alltid en påse med The Solution men har även testat i mitt morgon kaffe och det fungerar minst lika bra.

Älskar när produkter är precis så här smidiga och att den dessutom har dokumenterad effekt gör mig ännu mer spänd på resultatet efter 8 veckor!

Jag märker som sagt redan nu stor skillnad på min hy genom att ha använt The Solution. Huden känns mer spänstig, slätare och med mer glow. Snabba resultat, älskar det och som sagt på bara 8 veckor finns ju dokumenterad studier som stärker detta. Jag är så spänd på att få fortsätta se effekten av detta kollagenet och se om även mina celluliter minskar. Lovar er en uppföljning om några veckor igen.

Om ni med är sugna på att testa The Solution så har jag nu ett fantastisk erbjudande till er! Just nu får ni nämligen hela 65% rabatt hos Oslo Skin Lab och betalar då bara 199:-. Detta gäller er första beställning när ni blir medlemmar. För att läsa ännu mer om The solution och beställa hem ditt paket så klickar ni bara HÄR.

Inlägget är i samarbete med Oslo Skin Lab

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.