Bloggbråk & drinkar…. – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Bloggbråk & drinkar….

Godmorgon finaste,

Igår spenderade jag en heldag här med en sv mina bästa vänner. Lämnade M för första gången hos Daniel ihop med tjejerna och hade en mysig heldag med SPA & brunch. Sånt är ändå viktigt att unna sig ibland. Egentid. Just nu känner jag mig som sagt en aningens stressad och med en hjärna som är totalt överkokt. Pappersjobb som bara skriker på mig så idag blir det att ta tag i den där högen & bara köra så jag slipper känna den stressen iaf. Återstår hur det går bara hemma med tre kids som springer runt men bara att köra ju.

Med en överkokt hjärna är det inte heller helt lätt att hitta inspiration till vad ni vill läsa om här eller se mer av på instagram. Så snälla kan ni inte ge mig en kort kommentar om vad ni just vill se & läsa mer om. Stort som smått! Det skulle göra mig så enormt glad & tacksam. För vad mest lockande & intressant egentligen?!

Fick ett önskemål om vad ni vill läsa igår som jag bara älskade. Haha: Bloggbråk & goda drinkar. Alltså jag skrattade så mycket och blev så glad för den här kommentaren. Så simpelt, så enkelt och spännande egentligen ju.

Tyvärr så bor ju jag en bit ifrån centrum i Stockholm där det mesta händer. Jag kan inte åka upp på alla pressvisningar och event som är där uppe tyvärr. Man får välja med omsorg när man har 50 mil & tre kids med i ekvationen. Så jag har tyvärr inte så mycket bloggbråk att bjuda på. Jag är liksom inte med där i händelsernas centrum. Det hände något för nästan ett år sen som inte alls var okej MEN att hänga ut personer som vissa kan göra utan att tänka går liksom mot hela min natur. Allt behöver inte ske på scen, kasta paj och göra saker i affekt som är svårt att ta tillbaka är något jag har extremt svårt att se mig själv göra. Någonstans måste jag tänka ett steg längre & hur det påverkar mig och dom runt mig i det långa loppet. Det känns personligen för mig fel. MEN vi är alla olika och med full respekt för just det så säger jag inte att mitt sätt är rätt på någotvis utan vi är alla olika och väljer det som känns bäst & passar oss bäst. Utan att jag vill stå men någon pekpinne utan detta är bara mina känslor. Vi äger alla våra kanaler själva med full rätt att publicera vad vi vill där, utan att någon ska läxa upp en så det vill jag inte göra här utan jag säger mest vad jag känner nu så ingen missförstår mig! Jag förstår frustrationen när man bara vill skrika ut i hela världen vad som händer och vad man känner osv. Men jag vet inte om jag är den som är beredd på att ta dom konsekvenserna efteråt. Sen finns det vissa av mina kollegor som med största ödmjukhet kan berätta vad som känner när något är fel och gör det på helt rätt sätt, som jag verkligen beundrar. Så nej det finns inget rätt eller fel och gör man det på rätt sätt så tycker jag det är helt rätt.

Så tyvärr har jag varken bloggbråk eller goda drinkar att bjuda på. Då jag dricker extremt sällan & då mest njuter av ett glas bubbel eller en Aperol på sommaren. Men har ni någon riktig god & snabb drink ni bjuder på ibland att tipsa om?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Helt förståeligt att orken tryter med tre små! Jag saknar dina inredningstips! Vill gärna läsa om hur du inreder utomhus och börjar planera för sommarens uteliv. Tips på snygga utekrukor och vad man kan stoppa i dem skulle uppskattas! 😊

Annons