Ge mig mer tid!! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Ge mig mer tid!!

Ja gud hjälp!! Just nu har jag alldeles för få timmar på dygnet känner jag! Jag hade behövt minst 10h till på ett dygn för att få ihop det! Asså känner mig lite smått stressad och egentligen är det enda jag vill är att få en dag soffan. Inte för att jag inte får det men jag hinner inte och känner jag mig lite stressad så kan jag inte finna den ron i kroppen jag behöver för att bara vara, hur mycket jag än behöver det!

Någon som förstår precis vad jag menar?!

Eller egentligen så behöver jag semester! Men inte ens det går att få ihop just nu. BVC rekommenderar inte en resa innan 3 mån vaccin vilket jag förstår men efter M fått det börjar det närma sig midsommar och då hjälp en familj på 5 det kostar skjortan.. haha

Samtidigt som jag ser högen med pappers jobb som måste göras , tre kids, annat jobb och sen alla dom där sakerna man vill göra med familj & vänner. Haha ja ni fattar.. TID!! Ge mig mer tid!!

Har ni några grymma life hack att dela med er av när allt bara blir lite för mycket?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.