Susan Törnqvist

En överraskning !!

Åh snart är jag i gång med lillebrors rum. Som jag längtar! Har lite idéer och tankar hur jag ska försöks få till det. Återstår bara att se om jag lyckas. Hur vi ska göra med rummen återkommer jag till snart🙂

På tal om just barnrum så har jag världens bästa lifehack för att lyckas med badrummet och alla miljoner leksaker. Missa inte det!! Både galet fint och praktiskt! Om detta grymma lifehack kan ni läsa HÄR.

På tal om något helt helt helt annat så har jag nu världens överraskning till er som bästa Rebecca varit så gullig och fixat till er!

Ni är ju så många som är nyfikna på Belkyra behandlingen jag gjorde för 2 veckor sen nu.

Nu börjar svullnaden gå ner och det börjar se ut som det gjorde innan behandlingen. Resultat ser man ju först efter ca 6 veckor men sen är det ju såå snyggt! Lovar att jag ska visa er före & efter som sagt! Jag har edan nu bokat min andra behandling. Jag vill verkligen få bort allt och få fram en så där snygg käk & haklinje jag drömmer om:)

Vet ni, just ni får alla ni som bokar en Belkyra behandling hos Rebecca både en Kemisk peeling & ögonbryns fix när ni bokar & uppger mitt namn (Susan). Hur galet grymt!

Kemisk peeling är verkligen en av mina favorit behandlingar som råder bot på allt från acne, pigmentsfläckar, melasma, ärr och ojämnheter!

Två riktigt grymma behandlingar helt enkelt så passa på nu vetja🙌🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.