Susan Törnqvist

Birthday present

En otroligt fin Valborg till er mina hjärtan! Hoppas ni har en riktigt riktig fin kväll! En dag blandat med lite allt möjligt för min del bla Valborgsfirande nere på stranden och 2 mån BVC besök för M. Tänkte berätta mer om den imon ihop med en uppdatering kring hur det går nu. Men nu tänkte jag bara kika in för att visa er två av mina super fina små födelsedags presenter. Förutom detta fick jag massor av fina blommor till trädgården och mina blomsterrabatter.

Ja till mitt superfina pärlband från Maria Nilssdotter jag fick i push pressent fick jag nu dessa två fina att komplettera med. Ett superläckert örhänge och en fin ring båda från Maria Nilsdotter. Köpta hos bästa Wakakuu.

Så galet fina tycker jag! Älskar pärlorna ihop med det hårda silvret och att det trotts att det faktiskt är pärlor så blir det cool & kaxigt! Inte sådär tantigt som inte är jag, dessa går ju inte att ha alla samtidigt. Antingen ring & örhänge eller ring & halsband eller allt var och en för sig. Men ett väldigt fint och betydelsefullt sätt och världsfreden fina gåvor som kommer följa med mig alltid.

Så fint att får något klassiskt personligt i present som man mins när man fått:) Håller ni inte med?!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.