Susan Törnqvist

Så galet taggad

Åh nu j**lar!! Så galet taggad jag är! Idag var jag hos Åsa på Fit4u i Kungsbacka och pratade om träning efter graviditet och deras nya satsning på just detta. På Fit4u tränar man med powerplates, en vibrations platta som gör din träning otroligt mycket mer effektiv, skonsam samtidigt som du aktiverar precis hela kroppens muskler även dom minsta. 30 min träning på plattan är mer effektiv än 2h på gymmet eller ett vanligt träningspass, perfekt ju. Inga mer ursäkter att man inte hinner träna. Ännu mer perfekt för mig nu efter förlossningen att träna skonsamt och anpassat just för kroppen efter en graviditet & förlossning.

Jag fick ställa mig och testa powerplate en stund och jag blev helt kär! Alltså man kände hur blodcirkulationen flödade genom kroppen, det var jobbigt men på ett härligt sätt. Redan efter 1 min kände jag min varm och lätt. Alltså känslan på den vibrerande platan är svår att beskriva men det var verkligen så härligt, jobbigt och skönt samtidigt. Hela kroppen får verkligen jobba och jag lämnade med en så taggad känsla. Jag ville bara börja träna direkt! Nu ska jag verkligen få ordning på separerade magmuskler, bäckenbotten och foglossningar som hör en graviditet till och bli starkare än någonsin på rätt sätt, i rätt takt. Med en PT som vet exakt hur och vad jag ska träna. Åh så taggad!!

Det är alltså den här maskinen som ska göra underverk på min kropp🙌🏼

Självklart kommer ni få vara med på min resa med precis hur jag upplever träningen och effekten av just träning på en powerplate. Före och efter och mycket mycket mer!


Hos Fit4u finns både PT-pass för dig själv eller upp till fyra vänner och grymma gruppass för upp till 12 personer. Så otroligt bra och effektiva! En träningsform som passar alla oavsett om man är nybliven mamma, har idrottsskador eller andra problem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.