Susan Törnqvist

4 dagar senare

Hej fina,

Kikar in hör snabbt mellan allt kalasande och mys vi har den hör påskhelgen. Från noll och inga planer till en fullspäckad helg med vänner & familj. Så mysigt! Hur firar ni påsken?! Några traditioner?

Vi har alltid en mysig skattjakt på påskägg i trädgården och sen även äggjakt på Tjolöholm slott på påskafton. I år ska vi även ut med fina vänner till premiären på Knarrholmen. Underbart mysigt! Sen att vädret bjuder på sommarvärme och strålande sol är inte att dra för hackor 🙌🏼

Många är nyfikna på hur min haka ser ut nu. Ni har sett mig med sjal runt halsen på insta så ni frågar mycket om hur det varit och ser ut. Mest svullet var det faktiskt i onsdags, dvs dagen efter behandlingen. Då var det också fortfarande rätt så rött runt om. Sen började det gå ner och jag fick istället ett blåmärke och sen kan man se vart några av sticken har varit. Det är fortfarande svullet så jag har fortfarande min sidensjal runt halsen men eftersom det är trendigt i vår med just sidensjal så ser det ändå inte så konstigt ut. Haha

Belkyra 4 dagar efter… hur ser det då ut?! Jo såhär..

Som sagt fortfarande svullet men det får man som sagt räkna med första veckan. Känslan när man tar på området är lite som man smörjt sig med emblakräm. Ni vet lite små bedövat. Men annars väntar jag mest bara på att börja få se resultatet. Så spänd!

Lovar som sagt att hålla er uppdaterade❣️

Glad påsk bästa ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.