Susan Törnqvist

Att inte räcka till…

Oj vad tiden bara springer i väg ibland. Inte ens mitt i livspusslet hunnit visa er bilder från Branäs. M blev ju sjuk när vi kom hem och sen dess har inläggen fått komma lite sporadiskt. Han är fortfarande hostig och rosslig men ingen feber eller så. Men någonstans ska jag ju också försöka vara lite föräldraledig när han fortfarande är så liten. Svår balansgång det där ändå & den där mammaångesten man får när man inte känner att man inte alltid räcker till.

När man känner att man behöver klona sig för att både hinna allt man vill och känna att man räcker till. Därför var det så härligt med några dagar i vår stuga och massa skidåkning.

Inga måsten, inga tider utan bara vara. Jag fick egentid med alla tre vilket kändes så lyxigt. Jag fick åka alla röda backarna med Thyra, jag & tjejerna åkte skidskor tillsammans. Jag fick tid att lära Thelma åka och på lunch och efter en dag i backen fick jag bebismys med M. Kunde inte bli bättre & så mysigt! känslan när man får till det ändå, ljuvlig. Önskar bara man kunde få till det jämt men det är väl omöjligt. Haha…

Här kommer iaf lite bilder från kamerarullen från våra dagar i stugan.

Åh jag var så impad av Thyra, hon är grym på skidor. Så modig men samtidigt försiktig, klick och åker med fullkontroll. Helt fantastiskt & så kul att kunna åka allt tillsammans hon & jag!

Thelmis fick åka sin premiär och det gick så bra. Hon bröt inte ihop, blev inte arg, åkte helt fantastiskt i liften & tyckte det var så roligt att åka ner i backarna.

Så galet mysigt och roligt att få åka såhär med tjejerna och nu när även barnen åker ser jag verkligen extra valuta i investeringen i en skidstuga som jag först inte alls förstod. Haha.. men det är ju faktiskt ren lyx ändå:)

Fått så många frågor av er om mina härliga skidkläder. Visst är dom snygga och dessutom super sköna! Dom kommer från Ridestore och ni hittar dom HÄR.

Dom har dessutom massor av snygga skidkläder så spana in vetja!


Hur gör förövrigt ni för att råda bot på den berömda mamma ångesten?!

Kramar♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.