Susan Törnqvist

Världens bästa tips & räddare i nöden!!

Okej darlings. Fortfarande lite bortkopplad digitalt efter att jag i fredags kväll tappade telefonen i golvet och skärmen gick sönder. En ny skulle komma på express i måndags men lyckades befinna mig på Bvc i samma minut som dom kom så jag väntar fortfarande 🙈 kanske iofs kan vara bra ibland med lite digital detox..

Måste iaf tipsa er om något ni alla kommer älska!! Något som räddat mig så många gånger nämligen världens bästa fläckborttagare som tom fungerar utmärkt på viskosmattor som annars är omöjliga att rengöra.

Har man som mig många stora dyra mattor och sem både barn och hund så kan msn ju ifrågasätta hur praktiskt det egentligen är😂 då det är omöjligt att undvika olyckor & fläckar i den kombon. Haha me. Svaret heter Fittja.

Jag skojar inte den har tagit bort fläckaav ketchup, tomat, jordgubbar, choklad, kaffe, coca cola osv osv. På annars så ömtåliga och svårregorfe viskosmattor men även ullmattor & den vita soffan. Hur bra?!

Jag är numera sällan rädd för fläckar då denna lilla löser det på allt!

Gör såhär;

Eller jag gör såhär iaf:) blöt ner fläcken varsamt dvs med lite vatten (jag brukar blöta en våtservett) gnugga INTE och spraya sen på fläcken. Låt ligga ca 5 min. Är fläcken kvar spraya 1 lr 2 ggr till och sen tabort överskottet med en våtservett i fibrernas riktning och låt torka. Voilà! Borta! Hur bra?! Kostar inte heller något att köpa, ännu bättr ju!!

Fittja finns på Ikea.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.