Susan Törnqvist

Skönhets hemligheter

Så många av er fina som undrade mer efter mitt i lägg med mina beauty hemligheter och vilka behandlingar jag går på. Så otroligt roligt! Många frågar även vart jag går och vilket ställe jag kan rekommendera. Så jag tänkte berätta lite mer om mina favorit behandlingar och vad jag är såå otroligt sugen på att testa nu.

u

Men vi börjar med vart jag går och vilka ställen jag rekommenderar:) Jag gör alla mina hudbehandlingar hos världens bästa Rebecca som har en jättefin klink i Göteborg som heter Stare by Rebecca. Hit måste ni gå! Förutom alla fantastiska hudvårdsbehadlingar så gör Rebecca både fillers, botox & belkyra och är otroligt otroligt duktig. Jag har gjort mina läppar hos henne för er som frågade om det och jag är så nöjd! För er som bor runt Göteborg så rekommenderar jag er att gå hit när ni ska göra något för ni kommer bli så otroligt otroligt nöjda! Alla behandlingar jag gör/gjort och tipsar om här kan ni göra hos Rebecca.

För er utanför Göteborg vill jag säga att det absolut viktigaste är att gå till kunnig och utbildad personal. vid injektioner kolla upp estetiska injektionsrådet för vilka salonger som är auktoriserade. Det är så lätt att det blir fel om man inte går till någon med kunskap.

Vilka är säsong mina favorit behandlingar och vilka gör jag i kur och varför?

Microneedeling (dermapen) är en behandling jag älskar! En elektrisk penna med små små målar som slussar ner hyarylonsyra i huden. Jobbar på djupet och motverkar det mesta. En kollagenstimulerande behandling som jobbar på hudstruktur såsom rynkor, linjer, ärr, stora porer och bristningar. Först läggs ett nano hyaluronsyraserum på sedan körs en elektrisk nålpenna över huden som gör att hyaluronsyraserumet slussas ner i huden, triggar tillväxt av nytt kollagen och elastin. Resultatet är en jämnare och yngre hud. Jag gör alltid denna i en kur för bäst resultat och utmärkt att göra nu innan sommaren.

IPL behandlingen som ger dig en askunge. Man ser på riktigt retuscherad ut, utan direkt överdrift! Den här behandlingen har jag längtar så efter under mina månader som gravid!

Detta är eb laserbehandling som tar bort ytligs blodkärl, pigmentsfläckar, porer och motverkar åldrande. Behandlingar går ner pp djupet och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen. Den reparerar solskador hud och jämnar till hela huden. Man lönar med en hud full av spänst och som ser helt delfri ut. Även denna rekommenderas i kur för bästa resultatet

Kemisk peeling räddningen för många olika problem i huden, pigmenteringar, ärr, orenheter, ytliga rynkor, fuktfattig hud och mycket mer. Det finns olika styrkor på peelingarna, vilka anpassas utifrån din huds egenskaper och ditt mål med  behandlingen. Gemensamt för alla är att de är djuprengörande, kollagenstimulerande, minimerar linjer, drar samman porer och ger en fin lyster i huden. Man blir av med gamla hudceller som även stör resultatet din hudvård gör på hemma plan, då produkter s hemma inte kan trängs ner ordentligt. . Sp en riktigt riktigt bra behandling?”!

Dom hör tre behandlingarna älskar jag göra i en kur även kallad Stare kuren. Tre micrineedling, två IPL och en kemisk peeling. Perfekt att göra innan och efter sommaren . Min hy har efter dessa behandlingar varit felfri och ett resultat Simon håller länge om man sköter hyn även hemma. Viktigt att poängtera är att ingen av dessa ska göras när man är gravid. På grund av hormonerna och hur dom kan påverka resultatet, man kan få sp kalkade hyperpigmenteringar.

Sen finns det två behandlingar jag inte testat än men som jag är så extremt sugen och nyfiken på att testa.

Plasma pen detta är en behandling jag är så galet sugen och nyfiken på att testa. Iaf under mins ögon, bort med påsarna som gärna kommer i småbarns åren. Detta är en En avancerad, icke-kirurgisk behandling med kort återhämtning. Resultaten är direkta och håller upp till 3 år. Plasma Pen är en en liten maskin som skickar små elektriska blixtar från spets till hud där området runt blixten omedelbart dras ihop och skapar en liten millimeterstor skorpa. Genom ett stort antal strategiskt placerade blixtar i ett område reduceras överflödig hud och stramar upp huden omgående. Ni hör ju! Tycker det låter så spännande och har sett så fina resultat på denna behandling. D

Belkyradenna behandling har jag velat göra SEB efter Thelma men inte riktigt hunnit testa men måste göra. Detta då jag inte är så förtjust i min lilla dubbelhakans fick efter viktuppgång efter graviditeterna. Den är omöjlig att få bort genom kost och motion och belkyra är den förta behandlingen som permanent förstör fettcellerna under hakan och ger den där fina profilen jag önskar. Belkyra ger upphov till cellförstörelse i fettcellerna och de kan inte längre ansamla eller lagra fett.
Förstörelsen av fettcellerna framkallar ett vävnadssvar där cellrester rensas bort från området och tas upp av kroppens naturliga metabolism. Vanligtvis behövs mellan 1-4 behandlingar beroende på hur stor dubbelhaka man har från början. Resultatet syns successivt men helt efter 6 veckor och e som sagt permanent.

Detta har jag bokat en tid för och ska snart få testa. Och är så spänd. Inte för att jag har någon stor dubbelhaka men tillräckligt för att jag inte trivs, inte minst i profil. Så jag lovar er att berätta mer så fort jag gjort den! Jag ska även berätta mer om Botox. Det bästa & enda som hjälper mig mot huvudvärk & migrän!

Många frågar mig om jag som även gör mycket masker, skinroller & hudvård hemma, kan välja. Alltså om man klarar sig på att vara nog med huden hemma. Ja det är klart man klarar sig men en ordentlig salongsbehandling är oslagbar om man vill ha ett bra resultat även på hemma plan. Jag är så noga med min hy nu för att jag vill åldras väl, det är svårt att få samma resultat om man kommer på det sent. Jobbar man tidigt med att behålla spänst, fukt och smidighet i huden så åldras den inte lika snabbt och behåller sin struktur och utseende längre. Att underhålla min hy och ge den bästa möjliga förutsättningar är något jag verkligen prioriterar för min egen skull. Jag Älskar hudvård och att nörda ner mig i behandlingar och produkter, extra kul när man ser resultat. Jag kan ärligt säga att min hy idag som 31 år är mycket mycket finare, jämnare med mer lyster och färre rynkor än när jag var 21.

Mycket tackvare bra resultatinriktade behandlingar som verkligen gör skillnad ihop med bra hudvård även hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.