Sing halleluja vilken natt – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Sing halleluja vilken natt

Inlägget innehåller adlinks.

Ni är bäst!! Alltså tacksamheten när ni lägger ner tid från ert liv för att ge mig tips, kärlek och delar era erfarenheter! Ni anar inte hur mycket det betyder och hur tacksam & glad jag blir🙏🏼♥️

Jag kan knappt förstå det, alltså han sov. Han sov & då inte på mig som han brukar utan helt själv i sin säng från 22:30 – 05:30 utan att vakna. Man känner sig som en ny människa efter några timmars sömn.

Han sov tack vare världens bästa tips från en av er underbaringar! Tacksamheten!! Ni anar inte! Eftersom ni var så många som också upplever samma problem så lovade jag ju att dela med mig om jag fick några bra tips. Så givetvis ska ni få ta del av detta som fungerade så bra för oss!

Hade rekommenderat o lägga han på sidan i sin säng o rulla handdukar som en lång korv. Lägga runt huvudet o trycks upp under benet … sen hålla dina händer på honom så han känner sig trygg. Inga strykande händer som gör att han stimuleras o störs, utan stilla händer. Jobbar nämligen på neonatal där föräldrar inte kan vara med sina barn ibland och dem behöver ligga i sängen själv, då är det o packa in dem som gäller. Så att dom ligger som att de ligger i magen el i en famn. Samma tyngkänsla och omfamning . Lycka till!

Jag använde filtar och inga handdukar men gjorde ett paket av lilla M och la honom på sidan med filtar som jag blev tipsad om. Åh det fungerade för oss!Världens bästa tips, verkligen. Så testa om ni har samma problem som oss. Kan varmt rekommendera att testa.

Hur söt är förövrigt inte den fins pyjamasen från Mamas utvalda kollektions hos Polarn & Pyret, fram till kl 22 idag får ni dessutom 20% med koden POPMAMA20. Hur bra?! Ni hittar den HÄR.

Återigen stort tack för allt ni ger! Kan inte med ord beskriva tacksamheten♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons