När det blir lite för mycket – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

När det blir lite för mycket

Hemma igen efter några ljuvliga dagar i vår stuga i Branäs. Igår var jag helt slut, både i kropp och knopp. Idag mycket piggare, men hjälp jag känner verkligen att det varit lite för mycket det sista. Eller egentligen sen årets start och det är först nu det känns som allt på något sätt kommer ikapp. När man med en nyfödd drar ner på tempot. & då har mer tid att tänka & känna efter.

Dödsfall, begravningar, sjukdom, graviditet, förlossning och lite annat kommer liksom i kapp tillslut. Att det varit lite för mycket på kort tid som nu känns mest rent mentalt då man blir uttömd känslomässigt och otroligt mycket känsligare än vanligt. Samtidigt som det känns som att få livet tillbaka efter många långs månader sv illamående. Nu ska jag försöka ta det lugnt och komma ikapp lite och lämna allt det jobbiga som vi haft det sista bakom oss. Nu med vår, sol och värme, bara ta steg framåt & inte tänka mer oros tankar som så lätt kommer upp när det varit för mycket som man tänkt, bearbetat & oroat sig för. Samtidigt som man är lyckligast i världens som fått ett till ljuvligt litet barn i vår familj. Det blir så märkligt när allt verkligen hänt samtidigt.

Så mycket känslor av alla dess slag samtidigt, lycka, glädje, kärlek, sorg & oro. Förstår ni vad jag menar? ♥️

Känner ni igen er & Vad gör ni när ni då? Några bra lifehack att dela med er av? I♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons