Tänk vad han kan, min man – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Annons

Tänk vad han kan, min man

Idag fick jag ett väldigt fint paket av min fina D. Nämligen en väldigt fin push present. Kan vara så att hans fru hintat lite, skickat nån liten bild. Haha typiskt mig med kontroll behov & D som tycker jag är omöjlig att köpa något till uppskattar ändå mina hintar. Tur är väl det ändå. Att vi ändå kompletterar varandra:)

Ett väldigt fint paket från Maria Nilsdotter gav han mig min man. Så gulligt och en fin present som kommer hänga med mig alltid. Har fått ett fint smycke för varje barn, dom tre mest speciella smyckena i livet förutom förlovning och vigselring.

Så vad låg då i denna gröna fina lilla låda?!

I den fina gröna lådan låg detta handgjorda halsband made to order med sötvatten pärlor från Maria Nilsdotter med ett fin T på. T som i Törnqvist och då en symbol för hela vår fina familj, våra barn och allt det fina vi skapat oss tillsammans.

Känns så fint, vackert och extra betydelsefullt på något vis. Tidlös, modern, klassisk och cool samtidigt. Älskar!!

Vad tycker ni? Va den fin?!

Jag tycker han Did dam good min fina D.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons